Breaking News

Σταρόβας: «Κι αν δεν έγινε; Δεν υπάρχει αμφιβολία; Οφείλω να δώσω και στον άλλον μία πιθανότητα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Δεν έκανα καμία παρέμβαση, με παρακάλεσαν να βγω τηλεφωνικά» είπε στο Πρωινό ο Δημήτρης Σταρόβας, αναφερόμενος στις δηλώσεις που έκανε την περασμένη Παρασκευή για το φίλο του Κώστα Σπυρόπουλο... Μεταξύ άλλων, είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα:

«Να ξεκαθαρίσω ότι βρίσκομαι εδώ για τον εαυτό μου, επειδή τελικά ο καθένας κοιτάζει το τομάρι του. Πέρασα ένα πολύ δύσκολο τριήμερο, ειπώθηκαν πράγματα για μένα επειδή έκανα αυτό που αισθάνθηκα.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έκανα καμία παρέμβαση. Την Παρασκευή που έγινε αυτή η ιστορία δεν σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνό μου. Δεν έκανα καμία παρέμβαση. Έκανα δηλώσεις μετά από παρακαλετά συνεργάτη της εκπομπής και αυτό πληρώνω τώρα. 

Δεν μπορούμε να λέμε ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι το ίδιο πράγμα με τον προπονητή με το 11χρονο κoριτσάκι. Αναφέρομαι στη δική μου αντίδραση.

Ξέρω έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι ανιδιοτελής. Τον έχω δει να λειτουργεί, βάζοντας τον εαυτό του πίσω. Ο Σπυρόπουλος που ξέρω εγώ, που προσέχει τους συνεργάτες του, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα έφερνε κάποιον άνθρωπο σε πολύ δύσκολη θέση.

Κι αν δεν έγινε;... Δεν υπάρχει αμφιβολία; Πώς με τόση ευκολία παίρνουμε το μέρος της μίας πλευράς... Δεν έχουμε ακούσει όλοι για περίεργες γυναικείες συμπεριφορές; Δεν υπάρχουν και οι περιπτώσεις με κoρίτσια που την πέφτουν σε ανθρώπους που μπορεί να τους δώσουν δουλειά; Δεν μειώνω το πρόβλημα των κoριτσιών, αν είναι δυνατόν, αλλά γίνεται κι αυτό.

Εγώ μίλησα με τον Κώστα. Μου είπε ότι οι περισσότεροι από αυτούς που τάχτηκαν στο πλευρό των κoριτσιών έχουν συνεργαστεί μαζί του. Με τους μισούς έχουμε φάει 15 φορές. Αν εγώ είχα κάνει κάτι κακό στη Φαίη και το είχε μέσα της 30 χρόνια κι εσύ το ήξερες, θα συνεργαζόσουν μαζί μου; Θα με έπαιρνες στο μαγαζί σου; Ζούμε σε έναν κόσμο υποκριτικό με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οφείλω σαν σκεπτόμενος άνθρωπος να δώσω και στον άλλον μία πιθανότητα ότι μπορεί η υπόθεση να έχει μεταφυσικές προεκτάσεις... Είπα εγώ ότι δεν στέκομαι στο πλευρό των κoριτσιών; Τι έπρεπε να πω; Με το που άκουσα έναν όρο νομικίστικο να πω "Θα τον κρεμάσω ανάποδα" για να πουν τι ωραίος τύπος είναι ο Σταρόβας; Δεν υποβιβάζω κανενός το πρόβλημα... Νιώθω ότι είμαστε στο Κολοσσαίο, διψάει ο κόσμος για αίμα...».

Δείτε το βίντεο.