Breaking News

Survivor - Ανθή Σαλαγκούδη για δηλώσεις Περικλή Κονδυλάτου: «Σοκάρομαι... Ήθελε να με εκδικηθεί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σήμερα, Παρασκευή, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Love it» η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία αποχώρησε από το Survivor... Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι είναι σοκαρισμένη από τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου... Συγκεκριμένα, είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Αισθανόμουν αδικημένη από κάποιες συμπεριφορές. Με πείραζε όταν σε κάθε αγώνα, που χάναμε, το έριχναν σε εμένα. Ήθελα να φύγω με μια άλλη διάθεση, με μια ευχάριστη εικόνα. Αν χαιρετούσα θα έβγαινε συγκίνηση.

Δεν ήθελα να καβγαδίζω μπροστά στις κάμερες, ο Περικλής δεν έδειχνε να το σέβεται αυτό... Τα υπόλοιπα παιδιά εκμεταλλεύτηκαν τον καβγά μου με τον Περικλή για να τον πάρουν με το μέρος τους. Ο Τριαντάφυλλος ήρθε αμέσως να με ρωτήσει αν καβγαδίσαμε και την άλλη στιγμή τον είδα να πλησιάζει τον Περικλή.

Είχα επενδύσει συναισθηματικά με τον Περικλή, δεν το έκανα με κανέναν άλλο παίκτη και ήταν όλο αληθινό για μένα... Μπράβο μου που είμαι η πιο έξυπνη στρατηγικά παίκτρια που έχει περάσει από το Survivor, δεν το είχα καταλάβει... Σοκάρομαι, θεωρώ τόσο ακραία αυτά που λέει. Έχει τεράστια πικρία που έφυγε ο Περικλής σε εκείνη τη φάση γι' αυτό κατηγορεί εμένα.  Ήθελε να με εκδικηθεί και ήθελε σαν τρελός να φύγω... Πρέπει να έχει πικραθεί πάρα πολύ... Σοκ! Έχω μείνει παγωτό!

Ο Τριαντάφυλλος γυρνάει τη "μπιφτέκα" πολλές φορές και μέσα στην ίδια μέρα... Το λεγόμενο "γύρισμα της μπιφτέκας" δεν μου κάνει καμία εντύπωση πλέον στο Survivor. Ακόμα και ο Περικλής φερόταν στο τέλος με αλλοπρόσαλλο τρόπο... 

Όσα είπε ο Τριαντάφυλλος θίγουν εμένα, την οικογένειά μου και τον κόσμο που με ψήφισε. Είναι χτύπημα κάτω από τη μέση, πισώπλατο μαχαίρωμα... Δεν τους άρεσε που έμενα στο παιχνίδι, οπότε έπρεπε κάπως να το δικαιολογήσουν.

Ο Ασημακόπουλος έκανε μια πάρα πολύ άσχημη χειρονομία υπονοώντας ότι ο μπαμπάς μου πληρώνει. Κι ο Γιώργος Κοψιδάς είπε ότι ο μπαμπάς μου πληρώνει. Μπροστά στις κάμερες ο Κοψιδάς αποφεύγει να κάνει ριάλιτι και να έρθει σε αντιπαράθεση για να υποστηρίξει την άποψή του. Έχει άλλη συμπεριφορά πίσω από τις κάμερες. Στους αγώνες γίνεται έξαλλος, βρiζει και δίνει διαταγές».