Breaking News

Survivor - Απόσπασμα από το επεισόδιο της Κυριακής: «Δεν θα εμπιστεύομαι ούτε τη σκιά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής, μετέδωσε η εκπομπή «Σου Κου Family» με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη.

«Για μένα ξεκινάει σήμερα ένα καινούργιο κεφάλαιο του Survivor. Πήρα το μάθημά μου. Είναι τα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου και εξακολουθώ να τα κάνω. Το μεγαλύτερό μου λάθος είναι ότι εμπιστεύομαι πολύ εύκολα τους ανθρώπους. Από σήμερα, έχω πει, ότι μέχρι και τη μέρα που θα φύγω από το Survivor δεν θα εμπιστεύομαι ούτε τη σκιά μου» δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε δύσκολη θέση στον Άγιο Δομίνικο, καθώς είναι απομονωμένη από τους υπόλοιπους παίκτες της Μπλε ομάδας.

Η θέση της έχει δυσκολέψει περισσότερο μετά και την αποχώρηση της Βαλέριας Χοψονίδου στο τελευταίο συμβούλιο, όπου ο Αλέξης Παππάς και ο Πάνος Καλλίδης υποστήριξαν ότι η Ελευθερία τους έπιασε και κατηγόρησε την Άννα Μαρία Βέλλη.

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί, όπως και τα σχόλια από τη Μαρία Αντωνά και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.