Breaking News

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: «Η προκλητική παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου στο κορονο-πάρτι της Ικαρίας προκαλεί οργή» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στα νησιά Ικαρία, Φούρνους και Θύμαινα, προκειμένου να επισκεφθεί εμβολιαστικά κέντρα και να συναντηθεί με τις δημοτικές αρχές.  

Το βράδυ του Σαββάτου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολίασε για το γεύμα του Πρωθυπουργού στη βεράντα της οικίας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλου Στεφανάδη:

«Ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη, χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη ο ίδιος, σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο.

Η προκλητική παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου, στο κορονο-πάρτι της Ικαρίας, προκαλεί οργή.

Την ημέρα που η κοινωνία στενάζει από τον κυβερνητικό ανορθολογισμό του άνοιξε-κλείσε και της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6μμ, ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ποιος πραγματικά είναι: Ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας.»


Δείτε το ρεπορτάζ του Open και το αποκλειστικό βίντεο, που ακολουθεί, του News247.


Το news247.gr αναφέρει στο YouTube στην περιγραφή του βίντεο:

«Σε γλέντι στο σπίτι του Βουλευτή Σάμου X. Στεφανάδη στην Ικαρία με πάνω από 50 άτομα, παρευρέθη το Σάββατο 6/2/2021 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εν μέσω πανδημίας και αυστηροποίησης των μέτρων.

Στο αποκλειστικό βίντεο βλέπουμε τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του (πάνω από 50 άτομα) να φτάνουν στο σπίτι, υπό τους ήχους μουσικής, να ανεβαίνουν τα σκαλιά και στη συνέχεια να... συνωστίζονται στο σπίτι του βουλευτή.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία, προκάλεσε από την αρχή αντιδράσεις, καθώς έγινε την ημέρα που επιβλήθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το πρωτοφανές μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα».