Breaking News

Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: «Έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον εαυτό μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» μια από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσίες του φετινού Survivor, η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αναφέρθηκε στα μελλοντικά της επαγγελματικά βήματα, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στο ριάλιτι επιβίωσης και την απόφασή της να αποχωρήσει.

Το όμορφο μοντέλο είχε μιλήσει και σε προηγούμενη συνέντευξη για τα κιλά που έχασε και την κατάρρευση του οργανισμού της, που την οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσει, όπως και για το περιβόητο περιστατικό με το ρύζι. Δείτε αναλυτικότερα ΕΔΩ...

Μεταξύ άλλων, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Σίγουρα έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον εαυτό μου γιατί ήθελα να φτάσω πολύ πιο μακριά από όσο έφτασα. Θα πήγαινα ξανά, αλλά προετοιμασμένη με παραπάνω κιλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πήγα 53 κιλά, έπρεπε να έχω 60 με 65 για να έχω ενέργεια... Αν είχα μια ομάδα, η οποία λειτουργούσε όντως σαν ομάδα, έτσι όπως το έλεγαν, δεν θα κρατούσα το ρύζι μόνο για μένα. Αλλά επειδή ήμουν μέσα και έβλεπα ότι πίσω από τις κάμερες δεν λειτουργούσε σαν ομάδα, θεώρησα καλό εκείνη τη στιγμή να σώσω τον εαυτούλη μου....».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.