Breaking News

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Μαρία μετά τις προσβολές από τον Αλέξη Παππά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης είχαν απουσιάσει για πολλή ώρα από την παραλία των Μπλε, με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει την ποινή τους.

«Για την επόμενη εβδομάδα, η Μπλε ομάδα θα έχει κατά 20% λιγότερες προμήθειες. Αυτές αφορούν κατά 10% τον Chris και κατά 10% τον Αλέξη. Επίσης, στους επόμενους δύο αγώνες που θα υπάρχει έπαθλο φαγητού και θα κερδίσει η Μπλε ομάδα, οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες δεν θα μπορούν να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στο τελευταίο συμβούλιο...

Η ενέργειά τους ενόχλησε ιδιαίτερα του υπόλοιπους παίκτες. Στο επεισόδιο της Κυριακής, οι δυο τους προσπάθησαν να αντιδράσουν, με τον Αλέξη Παππά να κατηγορεί την Άννα Μαρία Βέλλη ότι το παίζει ηθική και δίκαιη, ενώ έχει σύντροφο και κοιμάται κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη. Επίσης, επανήλθε στην Ελευθερία Ελευθερίου, αναφέροντας ότι τον φλέρταρε για τους δικούς της λόγους.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα του Survivor, η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα, τονίζοντας: «Άλλα δείχνουν κι άλλα είναι για να καλύψουν τα δικά τους... Εκθέτει ανθρώπους ασταμάτητα και κυρίως τα κoρίτσια... Ο σύντροφός μου ξέρει, αλλά έχουμε να μιλήσουμε τόσο καιρό με όλη αυτή την απόσταση. Δεν είχε λόγο να πει ψέματα, δεν ξέρω τι φοβάται... Δεν ήρθα κοντά με τον Νίκο γιατί πίστευα ότι θα πάει μακριά στο παιχνίδι, αλλά επειδή τον συμπαθώ πάρα πολύ κι έχουμε καλή επικοινωνία. Είπε κοιμάμαι δίπλα του. Και τι έγινε; Και με άλλους έχω κοιμηθεί κοντά. Δεν καταλαβαίνω γιατί βάζει στο καζάνι ανθρώπους που δεν του φταίνε σε τίποτα... Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ ούτε να τον κοιτώ στα μάτια. Δεν θέλω να του μιλήσω ποτέ...»