Breaking News

Survivor: Το έπαθλο φαγητού, η έκρηξη του Περικλή και η «κρύα» υποδοχή στη Mariposa (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Περικλής Κονδυλάτος των Κόκκινων εκνευρίστηκε με τους συμπαίκτες του, κατηγορώντας τους ότι ενδιαφέρονται για τις διατροφικές συνήθειες του Γιώργου Κοψιδά, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τρώει λιγότερο. Ο Περικλής έκανε λόγο για παρηκμασμένη ηθική, ενώ αποχώρησε από τη συζήτηση και δεν ηρέμησε, παρά την προσπάθεια του Τριαντάφυλλου.

Στους Μπλε, η Έλενα Mariposa Κρεμλίδου επέστρεψε από το νοσοκομείο, ωστόσο βρέθηκε σε δύσκολη θέση, καθώς η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο James Καφετζής την κατηγόρησαν ότι έχει πει πράγματα πίσω από την πλάτη τους.

Ο James είπε στην κάμερα του Survivor: «Είμαι χαρούμενος που η Έλενα είναι υγιής, αλλά δεν θα την υποδεχθώ με ανοιχτές αγκάλες, επειδή έχει κάνει πολλά πράγματα, που δεν συγχωρούνται. Ήθελε να δημιουργήσει μία αναμπουμπούλα στην ομάδα. Έλεγε στη Μαριαλένα άσχημα πράγματα για την Άννα Μαρία και το αντίθετο. Στη Μαριαλένα έλεγε για μένα. Σε μένα έλεγε άσχημα πράγματα για το Νίκο, όπως και το αντίθετο. Στον Αλέξη μιλούσε για την Ελευθερία, στην οποία έλεγε άσχημα πράγματα για όλους. Όταν τα συζητήσαμε όλοι μαζί, χωρίς την Έλενα, πέσαμε από τα σύννεφα γιατί ήταν ψέματα».

Στη συνέχεια, πριν το αγώνισμα επάθλου, η Έλενα είπε στον Γιώργο Λιανό ότι νιώθει εξαντλημένη. Μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα, με τον παρουσιαστή να της ζητά να αποχωρήσει για να την εξετάσουν εκ νέου οι γιατροί.


Σε δύσκολη θέση είναι και η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία είχε τραυματιστεί στο πόδι της, με αποτέλεσμα να απουσιάζει από τα αγωνίσματα. Ο Γιώργος Λιανός της είπε ότι αν αργήσει κι άλλο η αποκατάσταση τότε θα πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor. Η τελική απόφαση των γιατρών θα ανακοινωθεί στην επόμενη ενημέρωση. Η Σοφία «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα, με τους συμπαίκτες της να προσπαθούν να της συμπαρασταθούν.

Όσον αφορά το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, που ήταν μία λαχταριστή πίτσα, νίκησαν οι Μπλε με 10-7.

Δείτε τα βίντεο.