Breaking News

Σ. Τανιμανίδης - Χ. Μπόμπα: Αποκάλυψαν το φύλο των μωρών που περιμένουν (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσαν στο Instagram ότι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς και μάλιστα σε δίδυμα.

Πριν λίγες ημέρες ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε στο Πρωινό: «Μπήκαμε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, "γεννάμε" τέλη Ιουνίου περίπου, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο των μωρών. Δυσκολευτήκαμε αρκετά, σε αριθμό δεν θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες να κάνουμε παιδιά. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε κι ένα παιδάκι. Δεν ήρθε τόσο εύκολα».

Αργά το βράδυ της Δευτέρας η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε ότι περιμένουν κoριτσάκια. Το βίντεο, που δημοσίευσε, τη δείχνει με τον Τανιμανίδη να σκάνε δύο μπαλόνια και να πετάγονται από μέσα ροζ χαρτάκια. Στη λεζάντα έγραψε:

«Μάθαμε τα φύλλα των μωρών μας... και είμαστε τρισευτυχισμένοι! 😃 Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας, μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9 😂) ! Ανυπομονούμε για την διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένειά μας... εσάς!»