Breaking News

Χαϊκάλης: «Σταυρώνομαι και διασύρομαι από τα Μέσα - Δεν τέλεσα τηλεφωνικά την πράξη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή και τις δηλώσεις του στο «Έλα Χαμογέλα», όπου τόνισε ότι ήταν ερωτευμέvος μαζί της, το πρωί της Τρίτης ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Ενώ μίλησα ξεκάθαρα, δεν εκτιμήθηκε τίποτα απ' όλα αυτά που είπα και παρουσιάστηκα ως ότι έχω τελέσει την πράξη από το τηλέφωνο, ενώ έχω δώσει άλλες διευκρινήσεις, οι οποίες φαίνεται πως δεν έγιναν κατανοητές» σημείωσε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Ας γίνει καταγγελία στο Σωματείο. Εγώ μέχρι στιγμής σταυρώνομαι για πράγματα, για τα οποία δεν είμαι κατηγορούμενος... Εγώ αυτή τη στιγμή σταυρώνομαι από τα Μέσα για πράγματα για τα οποία δεν υπάρχει καταγγελία... Σταυρώνομαι και διασύρομαι για κάτι το οποίο δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

Για το σχόλιο στο Twitter της Έλενας Ακρίτα, που ανέφερε «Άντρας παλαιάς ντροπής», ο Παύλος Χαϊκάλης είπε: «Ευχαριστώ την κυρία Ακρίτα, την οποία την ξέρω τόσα χρόνια, που τώρα που είμαι σε μια δύσκολη φάση μου δίνει μια κλωτσιά για να πάω ακόμα παρακάτω. Την ευχαριστώ πολύ και δεν της κρατάω καμία κακία. Τη σέβομαι, την εκτιμώ και την αγαπώ πολύ, απλά κρατάω μια πίκρα μέσα μου. Ένας άντρας παλαιάς κοπής σημαίνει ότι ξέρει πώς φέρεται στις γυναίκες, ξέρει τα όριά του και επίσης ξέρει και τα όρια που του αφήνουν οι άλλοι».

«Ζήτησα δημόσια συγγνώμη που φλέρταρα μια κοπέλα και δεν έχει γίνει κατανοητό... Είμαι ένας ηθοποιός σαράντα χρόνια στο σανίδι, που μπορώ και κοιτάζω τους συναδέλφους μου στα μάτια» κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Δείτε το βίντεο.