Breaking News

Χαμός στο Survivor: Αλέξης Παππάς και Chris Σταμούλης πήγαν να φάνε σε ξενοδοχείο; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αναστάτωση επικράτησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, καθώς ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης απουσίασαν για πολλή ώρα από την παραλία των Μπλε. Το αποτέλεσμα ήταν ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώσει την ποινή τους στο συμβούλιο...

Το πρωί της Πέμπτης ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε στο «Ευτυχείτε» ότι οι δύο παίκτες των Μπλε έφυγαν και πήγαν σε ένα ξενοδοχείο, με σκοπό να φάνε. Μάλιστα, στην επιστροφή φέρεται να τσακώθηκαν άγρια με έναν σεκιούριτι της παραγωγής.

«Το ξενοδοχείο είναι περίπου 25 με 30 χιλιόμετρα μακριά. Έλειπαν περίπου 7 ώρες. Πήγαν να παρακαλέσουν να τους δώσουν φαγητό. Μετά έγινε κι ένα επεισόδιο με έναν σεκιουριτά. Αυτό που μου είπαν εμένα είναι ότι πλακώθηκαν στην επιστροφή με έναν σεκιουριτά, ο οποίος τους ρώτησε πού ήταν... Αν ισχύει κάτι τέτοιο, νομίζω ότι η τιμωρία που δέχτηκαν είναι μικρή...», είπε και πρόσθεσε:

«Να σας πω ότι γνωρίζω πως έγινε πολύ μεγάλη φασαρία στους Μπλε, αυτά που είδαμε ήταν... "οδοντόκρεμα". Υπήρξαν πολύ μεγάλες εντάσεις... Έκοψαν τα πλάνα γιατί αν τα έδειχναν όλα θα έπρεπε να αποβληθούν από το Survivor...».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Open.