Breaking News

«Χείμαρρος» ο Χάρης Ρώμας: «Είναι ο πιο κατάπτυστος που έχει υπάρξει ποτέ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Χάρης Ρώμας απαντά για ακόμη μία φορά σε έντονο ύφος στο προ ημερών δημοσίευμα εφημερίδας, για το οποίο είχε πάρει και θέση μέσω Facebook... Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»:

«Όταν μου μετέφεραν αυτό που έγραφε ήταν σαν να μου έλεγαν ότι είμαι Αρειανός και θα βομβαρδίσω τον Πλούτωνα. Δηλαδή, τόσο δεν έχω καμία σχέση... Θα κληθεί να το αποδείξει στο δικαστήριο. Δεν υπάρχει τίποτα και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα.

Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν και κάνω έκκληση και στον πρωθυπουργό να επισπευθεί η μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης και να δικάζονται γρήγορα αυτές τοι περιπτώσεις. Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταδικαστεί, αλλά μέχρι τότε θα "σέρνομαι" και θα πληρώνω και τα λεφτά μου επειδή αυτός ο κύριος κονομάει στην πλάτη μου αυτή τη στιγμή.

Ναι μεν είναι ο τελευταίος των τελευταίων, ο πιο κατάπτυστος που έχει υπάρξει ποτέ, αλλά από την άλλη πλευρά κάτι μένει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Είμαι αναγκασμένος να προχωρήσω νομικά.

Στο άρθρο, που αναφέρεται σε μένα, σημειώνει έντεχνα ότι "γι' αυτό η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου έκανε ερώτηση στη Βουλή για σεναριογράφο - σκηνοθέτη - ηθοποιό, που στο σπίτι του γίνεται traffίckίng με παιδάκια από Μπαγκλαντές, Πακιστάν κλπ".

Βρήκαμε την ερώτηση της Γιαννακοπούλου η οποία αναφέρεται σαφώς στην περίπτωση του Εθνικού Θεάτρου και δεν υπάρχει και η λέξη σεναριογράφος. Άρα το αναφέρει έντεχνα για να μπερδευτεί ο κόσμος και να πει "Α, όλοι αυτοί οι αvώμαλοι".

Δεν θα το επιτρέψω. Αυτός ο άνθρωπος είναι διεστραμμένος και αν μπορέσει να βρει κάτι, που να μου το προσάψει, να έρθει και να το αποδείξει. Και τότε εγώ θα παραιτηθώ από όλα και θα ζητήσω να μπω και φυλακή, αλλά δεν θα βρει τίποτα. Και δυστυχώς δεν μπορώ να τον κλείσω κι εγώ στη φυλακή επειδή η Δικαιοσύνη δεν λειτουργεί απόλυτα σωστά, έτσι όπως θα έπρεπε. Γιατί εκεί του πρέπει, στη φυλακή θέλουν αυτοί οι άνθρωποι, μέσα χωμένοι...».

Στο τέλος έδωσε και τηλεοπτική είδηση. «Ετοιμάζω νέα σειρά σε άλλο κανάλι, όχι στον ΑΝΤ1» αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας.