Breaking News

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Σε ηλικία 9 ετών έπαιζα σε μιούζικαλ και ο βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγο καιρό η Άριελ Κωνσταντινίδη είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο «Ευτυχείτε»: «Ήμουν σε παράσταση, που κάθε μέρα ο πρωταγωνιστής έκανε μία συγκεκριμένη κίνηση. Δηλαδή είχαμε ένα φιλί το οποίο το έκανε χυδαίo. Δεν ήταν φιλί ανάμεσα σε δύο συναδέλφους. "Πάγωνε" όλο μου το σώμα και έλεγα "όχι" με όλο μου το είναι. Ήταν πάνω στη σκηνή και δεν είχα διέξοδο. Πήγαινα στα παρασκήνια κι έκλαιγα...».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!, το οποίο κυκλοφορεί αύριο, Σάββατο, η ηθοποιός συγκλόνισε, καθώς αποκάλυψε ότι στο μιούζικαλ Αnnie, όταν ήταν 9 ετών, τη φίλησε ο βοηθός σκηνοθέτη. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Όταν σε ηλικία 9 ετών έπαιζα στο μιούζικαλ Αnnie, κάποια στιγμή ο βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε. Απολύθηκε. Όταν δύο χρόνια μετά έπαιξα στην Εβίτα, υπήρχε κι ένας άλλος ηθοποιός που με έπιασε και με φίλησε. Αλλά και στο σχολείο υπήρχε ένας καθηγητής που θέλοντας να μετρήσει τα λουλούδια που είχε η μπλούζα μου άγγιξε τις θηλέs μου. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω... Όταν ανέφερα το συγκεκριμένο περιστατικό σε πρωινή εκπομπή του Open, δέχτηκα μηνύματα από απόφοιτες του σχολείου μου που με ρώτησαν "Αυτόν εννοείς;" γιατί είχαν να διηγηθούν ανάλογες εμπειρίες».

Όταν ρωτήθηκε αν είχε υποστήριξη από γυναίκες συναδέλφους της, απάντησε: «Δεν μου συμπεριφέρθηκε καμία ως μητέρα. Συνήθως η συμβουλή που άκουγα ήταν "Κρίμα στο ταλέντο σου. Εκμεταλλεύσου όλα αυτά που έχεις στα πόδια σου!". Για πολλά χρόνια υπήρχε η νοοτροπία ότι μια έξυπνη γυναίκα δεν πρέπει να έχει συναισθήματα και κάθε της κίνηση να γίνεται με ωφελιμιστικά κριτήρια».

Δείτε το βίντεο.