Breaking News

Χορευτής του μιούζικαλ «Billy Elliot»: «Πάγωσα όταν ο Δ. Λιγνάδης μου πρότεινε να πάμε για ποτό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη στο μιούζικαλ «Billy Elliot» (2015), που ανέβηκε στο θέατρο Παλλάς, μίλησε την Κυριακή στο «Έλα Χαμογέλα» ο Παναγιώτης Διονυσακόπουλος. 

Το μιούζικαλ είχε σκηνοθετήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος έχει προφυλακιστεί. Ο νεαρός χορευτής είπε για τη συνεργασία μαζί του στις πρόβες, αλλά και στην παράσταση:

«Όταν πρωτοάκουσα γι' αυτή την υπόθεση δεν μπορώ να πω ότι έπεσα από τα σύννεφα, αυτές οι φήμες υπήρχαν. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, ήταν: "Πώς γίνεται εγώ, ένας ουσιαστικά άσχετος με το χώρο, που είχα συμμετάσχει για πολύ λίγους μήνες, να έχω ακούσει φήμες για το πρόσωπό του και υπεύθυνα άτομα να μην γνωρίζουν ή άτομα, που είναι τόσα χρόνια στο χώρο, να μην έχουν κάνει ποτέ κάτι".

Ο ίδιος ο κ. Λιγνάδης μου είχε πει αν θέλω να συναντηθούμε εκτός δουλειάς, έτσι ώστε να μου κάνει μια πρόταση. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα παγώσει απ' αυτό και είχα νιώσει μια απειλή, ίσως. Ήταν κατά τη διάρκεια μιας πρόβας. Μπροστά σε όλους, μου είπε "μία απ' αυτές τις μέρες να πάμε για ένα ποτό εδώ κοντά κάπου", για να μου μιλήσει. Το είχα αποφύγει και δεν συνέβη ποτέ.

Μου είχε στείλει κάποια μηνύματα στο Facebook. Ήταν ξημερώματα, αλλά τα είχα δει την επόμενη ημέρα, όταν ξύπνησα. Προσπαθούσα να είμαι όσο πιο απόμακρος μπορώ. Τότε είχα μόλις κλείσει τα 20 και θυμάμαι ότι είχε ειπωθεί ένα "αστείο" πως εγώ είμαι... μεγάλος γι' αυτόν!

Θυμάμαι ότι υπήρχε κάτι βαρύ στην ατμόσφαιρα κάθε φορά που μίλαγε, προσπαθούσε να κάνει πολλά πράγματα βρώμικα. Χρησιμοποιούσε βωμολοχίες και υπήρχαν πάρα πολλά παιδιά στο θίασο. Θυμάμαι ότι είχα μια ένταση κάθε φορά που ήταν εκεί κι έπρεπε κι εγώ να πάρω μέρος στην εκάστοτε σκηνή, μου προκαλούσε κάτι αρνητικό».

Δείτε το βίντεο.