Breaking News

Olivia Wilde: Ταξίδεψε στο Λονδίνο με τον Harry Styles αλλά μένει με τον... Jason Sudeikis (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Νοέμβριο του 2020 έγινε γνωστό ότι η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης Olivia Wilde χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της, τον 45χρονο ηθοποιό και σεναριογράφο Jason Sudeikis, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά.

Στις αρχές του 2021 ο Harry Styles (ο 27χρονος Άγγλος τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός και πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction) και η Olivia Wilde έκαναν το ντεμπούτο τους ως το πιο καuτό νέο ζευγάρι του Hollywood...

Ο Jason Sudeikis, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ted Lasso» του Apple TV+, βρίσκεται για γυρίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου πριν από δύο εβδομάδες πήγε και η πρώην σύντροφός του προκειμένου να μπορεί να βλέπει τα παιδιά του. Μαζί της ταξίδεψε από το Λος Άντζελες και ο Harry Styles.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι δύο πρώην σύντροφοι μένουν μαζί, απομονωμένοι σε ένα αρχοντικό στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, για να μπορούν να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους, ενώ ο Harry Styles φέρεται να μένει μόνος του.

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, προφανώς το πρώην ζευγάρι πήρε την απόφαση να απομονωθεί (έχοντας κάνει τεστ κορονοϊού), ώστε ο Sudeikis να μην θέσει σε κίνδυνο τους συνεργάτες του.

Μια πηγή είπε στη Mail της Κυριακής: «Όλα φαίνονται λίγο άβολα, καθώς τα πράγματα κινήθηκαν γρήγορα μεταξύ του Harry και της Olivia, οπότε η κατάσταση πρέπει να είναι περίεργη. Ωστόσο είναι ωραίο αυτό που κάνουν για τα παιδιά τους... Θα σκεφτόταν κανείς ότι είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί στην πράξη».

Να σημειωθεί ότι, μετά το χωρισμό τους, πηγή είχε ισχυριστεί ότι o Jason Sudeikis ήταν θλιμμένος με τη νέα σχέση της Olivia Wilde, καθώς είχε την ελπίδα να τα ξαναβρούν μεταξύ τους. Πάντως, οι δυο τους είχαν χωρίσει φιλικά, ενώ έχουν καταγραφεί να αγκαλιάζονται τρυφερά κάθε φορά που η Olivia του πάει τα παιδιά τους.