Breaking News

Χριστίνα Παππά για ψυχολογική βία στο θέατρο: «Σηκώνεσαι και φεύγεις. Το θεωρώ άδικο να κατηγορείς μετά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Χριστίνα Παππά σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής «Love It» όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου. Η ηθοποιός εξέφρασε τη δική της άποψη, διαχωρίζοντας τα περιστατικά της σeξουαλικής παρεvόχλησης και της λεκτική βίας. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Πέφτω από τα σύννεφα. Είμαι ενάντια και κατά και είναι καταδικαστέο το γεγονός του βιaσμού και της σeξουαλικής παρεvόχλησης...

Τώρα, ό,τι έχει σχέση με τη λεκτική βία, πιστεύω πως στο χώρο μας έχουμε να κάνουμε με τους εύκολους ανθρώπους και με τους δύσκολους. Αν εγώ πάω σε μια δουλειά, που ξέρω ότι κάποιος πρωταγωνιστής είναι δύσκολος χαρακτήρας, αλλά όμως το prestige που θα πάρω και όλο αυτό θα με κάνουν να το ανεχτώ, να το καταπιώ, νομίζω είναι άδικο να βγαίνεις μετά να κατηγορείς και να λες. Και στο κάτω κάτω της γραφής, δεν σε υποχρεώνει κανένας. Πηγαίνεις και όταν βλέπεις πως οι δυνάμεις σου δεν το αντέχουν, ότι η καρδούλα σου δεν το αντέχει, σηκώνεσαι και φεύγεις. Δεν κάθεσαι μετέπειτα να κατηγορήσεις, το θεωρώ άδικο.

Αν έρθω εγώ στη δουλειά σας και είστε απότομος και μου κάνετε ψυχολογική βία γιατί να μην ξαναβρώ δουλειά; Θα πω δεν μου κάνετε, γεια σας, ευχαριστώ πάρα πολύ. Ποιος θα σε ενοχλήσει να βρεις άλλη δουλειά;

Για τον συγκεκριμένο κύριο και πρωταγωνιστή, τον οποίο εγώ τον αγαπώ και μακάρι να δουλέψω μαζί του, όσο δύσκολος και να είναι, ξαναλέω ότι αν δεν το αντέχω σηκώνομαι και φεύγω. Έτσι είμαι εγώ σαν Χριστίνα και μου έχει συμβεί στο παρελθόν. Έχω ακούσει ότι είναι ένας δύσκολος άνθρωπος. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και τους κατακρίνουμε όλους σε αυτό το κομμάτι. Τώρα, στα άλλα δεν το συζητάω καν...».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.