Breaking News

15 πράγματα που δε γνωρίζετε για τη Νικολέττα Βλαβιανού (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» φιλοξενήθηκε η Νικολέττα Βλαβιανού από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της.

Στην εκπομπή προβλήθηκε αρχικά ένα αφιέρωμα, το οποίο αποκάλυψε στους τηλεθεατές 15 πράγματα που, ίσως, δεν γνώριζαν για τη ζωή της και την καλλιτεχνική της πορεία.


Στη συνέχεια η Νικολέττα Βλαβιανού μοιράστηκε τις πεποιθήσεις και τις εμπειρίες της από τη ζωή της και το χώρο της δουλειάς της στο θέατρο, σχολιάζοντας παράλληλα και τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο της υποκριτικής.

«Θυμάμαι ότι στην πρώτη μου δουλειά, το καλοκαίρι μόλις αποφοιτήσαμε, είχα μια πρόταση και αμέσως υπήρξε σeξουαλική παρεvόχληση. Απλά είπα "γεια" και άνοιξε μια άλλη πόρτα. Είναι πράγματα τα οποία συμβαίνουν συνέχεια στη δουλειά μας. Ήταν κάπως δεδομένα... Πάντα υπάρχει αυτό... κατάχρηση της εξουσίας είναι στην ουσία» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων. η γνωστή ηθοποιός.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο μήνα είχε δηλώσει: «Οι θιασάρχισσες δεν ήταν έτσι, κρατούσαν ένα οικογενειακό κλίμα, όπως και κρατάνε οι δύο που έχουν απομείνει, η Κάτια Δανδουλάκη και η Μιμή Ντενίση».

Μεταξύ άλλων, η πρωταγωνίστρια του «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» αναφέρθηκε και στην απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από τη σειρά της ΕΡΤ.