Breaking News

Θοδωρής Φραντζέσκος: «Να ξαναχτίσουμε τα πράγματα από την αρχή με βασικές αρχές και αξίες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεταξύ των καλεσμένων στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης και ο ηθοποιός Θοδωρής Φραντζέσκος, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο», όπως και για τη συνειδητή επιλογή του να περάσει από το δράμα του «Κόκκινου Ποταμιού» στην κωμωδία. 

Ο Θοδωρής Φραντζέσκος σχολίασε το μαύρο σύννεφο που έχει απλωθεί πάνω από το θέατρο το τελευταίο διάστημα, ενώ αποκάλυψε και την «τρικυμία», που πέρασαν όλοι οι συντελεστές της σειράς της ΕΡΤ, με την αντικατάσταση του γνωστού πρωταγωνιστή -  μετά τις καταγγελίες -, τη θέση του οποίου πήρε ο Τάσος Χαλκιάς.

«Η αλήθεια είναι ότι ζοριστήκαμε όλοι πάρα πολύ. Το καράβι μπήκε λίγο σε μια τρικυμία αλλά νομίζω ότι όλα λειτούργησαν πολύ γρήγορα και βγήκαμε πάλι σε ήρεμα νερά και το πράγμα συνεχίζει κανονικά. Είμαστε σχεδόν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα στη συγκεκριμένη δουλειά» είπε και πρόσθεσε:

«Γενικότερα με έχει σοκάρει η κατάσταση, γιατί αλλιώς είναι να τα ακούς σε φήμες όλα αυτά τα πράγματα κι αλλιώς να βλέπεις ότι παίρνουν μορφή. Καταδικάζω απερίφραστα τη βία και θέλω να πω ότι, μέσα στο γενικότερο κακό που έχει γίνει, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα, να γκρεμίσουμε ό,τι παλιό και άσχημο υπήρχε - και στον καλλιτεχνικό χώρο και εν γένει στην κοινωνία μας - και να ξαναχτίσουμε τα πράγματα από την αρχή με κάποιες βασικές αρχές και αξίες, όπως η εκτίμηση, ο σεβασμός και η αγάπη».

Δείτε τη συνέντευξη.