Breaking News

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Στον τελικό ήμουν σε κατάσταση σοκ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, τη μεγάλη νικήτρια του «Big Brother», που ξεχώρισε μέσα στο παιχνίδι για την εκρηκτική της προσωπικότητα.

Η δικηγόρος αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, ενώ μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη συμβίωση με τους συμπαίκτες της και τους επικούς καυγάδες τους, μέχρι να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον τελικό:

«Με το που άκουσα το όνομά μου ως νικήτρια ένιωσα ότι με είχε ψηφίσει όλος ο κόσμος... Δεν το περίμενα, δεν πίστευα ότι θα είμαι νικήτρια γι' αυτό άλλωστε είδατε αυτήν την αντίδραση, που για πολλούς ίσως ήταν υπερβολική. Δεν το έκανα επίτηδες, μου βγήκε αυθόρμητα. Ήμουν σε κατάσταση σοκ διότι ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα είμαι νικήτρια.

Κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού πίστευα ότι θα έφτανα σίγουρα στην πεντάδα, αλλά δεν πίστευα ότι θα είμαι νικήτρια κι όλο αυτό το ξέσπασμα ήταν από συσσωρευμένη πίεση, από συσσωρευμένο άγχος. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα δικαίωση, μεγάλη ανακούφιση κι ήρθαν όλες οι έντονες εικόνες στο μυαλό μου.

Η καρδιά μου ταξίδεψε πίσω στο χρόνο κι έλεγα: "Δεν το πιστεύω, μα όντως ο κόσμος με κατανόησε και με ψήφισε; Δικαιώθηκα;". Ήμουν σε κατάσταση σοκ».

Δείτε τη συνέντευξη.