Breaking News

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Το θέατρο είναι πολιτισμός και πρέπει να εκπέμπει μόνο αγάπη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης η Ιωάννα Ασημακοπούλου, που μίλησε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Η Φαμίλια», περιγράφοντας τις ξεκαρδιστικές στιγμές που ζει με τους συναδέλφους της στα παρασκήνια. 

Στη συνέχεια η αγαπημένη ηθοποιός, που είχε γίνει ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Σόι σου», μίλησε για τη ζωή της και τα λάθη στις σχέσεις της, ενώ εξήγησε γιατί την κούρασε η καραντίνα. 

Κατόπιν αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στο χώρο του θεάματος, αποκαλύπτοντας πως έχει αρνηθεί να συνεργαστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους στο θέατρο, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της. Συγκεκριμένα, είπε: 

«Είναι μια πάρα πολύ σημαντική στιγμή για το χώρο μου. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων και εύχομαι όλο αυτό να γίνεται για ένα καλύτερο αύριο. Είμαι σίγουρη κι είναι πολύ σημαντικό το μάθημα που παίρνει όλος ο κόσμος, γιατί στο χώρο μας υπάρχει περισσότερο φως κι αυτό που έκαναν τα θύματα που μίλησαν είναι γενναίο και θέλει πολύ κουράγιο. Αυτοί οι άνθρωποι μίλησαν και γι' αυτούς που δεν έχουν καταφέρει ακόμη να μιλήσουν.

Το θέατρο είναι ένας χώρος που έχει πάρα πολλή αγάπη, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Το θέατρο είναι πολιτισμός και πρέπει να εκπέμπει μόνο αγάπη.

Έχω συνεργαστεί με άτομα που έχουν δεχθεί καταγγελίες, ωστόσο δεν βίωσα κάποια ακραία συμπεριφορά. Αλλά είχα ακούσει από φίλους μου για περιστατικά που είχαν συμβεί.

Έχω αρνηθεί να συνεργαστώ με κάποιους ανθρώπους στο θέατρο, προκειμένου να προστατεύσω τον εαυτό μου».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ιωάννα Ασημακοπούλου.