Breaking News

Έγινε μαμά για δεύτερη φορά η Chiara Ferragni (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μαμά για δεύτερη έγινε η διάσημη Ιταλίδα fashion blogger, Chiara Ferragni, η οποία λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης ενημέρωσε του followers της ότι έφερε στη ζωή την κορούλα της, που θα πάρει το όνομα Vittoria.

Η 33χρονη Chiara είχε ξεκινήσει τη σχέση της με τον ράπερ Fedez τον Αύγουστο του 2016 και στις 6 Μαΐου 2017 αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στη Βερόνα. Στις 19 Μαρτίου 2018, γεννήθηκε ο γιος τους Leone, ενώ λίγους μήνες αργότερα, την 1η Σεπτεμβρίου, παντρεύτηκαν στη Σικελία. Οι δυο τους ζουν οικογενειακώς μεταξύ Λος Άντζελες και Μιλάνου.

Στη φωτογραφία, που δημοσίευσε στο Instagram, η όμορφη Chiara κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα της, ενώ διακρίνεται και το χέρι του 31χρονου Fedez.


Η Chiara Ferragni είναι επιχειρηματίας, fashion blogger και σχεδιάστρια. Από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της blog "The Blonde Salad" ενώ έχει και τη δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ "Chiara Ferragni Collection". Έχει συμπεριληφθεί στο παρελθόν δύο φορές στη λίστα του περιοδικού "Forbes" με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών, έχει λάβει την πρώτη θέση στη λίστα του ίδιου περιοδικού με τις "Κορυφαίες Influencers Μόδας" ενώ το blog (The Blonde Salad) και η κολεξιόν της (Chiara Ferragni Collection), έγιναν αντικείμενο μελέτης στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Τον Μάιο του 2018, η εφημερίδα "Footwear News" την χαρακτήρισε ως "Μια από τις μαμάδες με τη περισσότερη επιρροή στη βιομηχανία της μόδας".

To 2019 ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία καλλυντικών "Lancôme Paris", δημιουργώντας την σειρά "Lancôme X Chiara Ferragni", ενώ κυκλοφόρησε και το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ της. Έχει ποζάρει σε πλήθος περιοδικών μόδας παγκοσμίως, ως εξώφυλλο.



Με πληροφορίες από: wikipedia