Breaking News

Διαψεύδουν τις φήμες περί χωρισμού η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez διέψευσαν τις φήμες που τους ήθελαν να ρίχνουν τίτλους τέλους στην τετραετή σχέση τους και στον διετή αρραβώνα τους.

Η 51χρονη σταρ και ο 45χρονος πρώην παίκτης του μπέιζμπολ δήλωσαν στο TMZ: «Είμαστε ακόμα μαζί. Όλες οι αναφορές είναι ανακριβείς. Εργαζόμαστε σε ορισμένα πράγματα στη σχέση μας, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τρίτο πρόσωπο».

Νωρίτερα οι δυο τους είχαν κάνει ανάλογη δήλωση και στο αμερικανικό περιοδικό People.

Οι πληροφορίες ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει λόγω της φερόμενης «περιπέτειας»  του Rodriguez με τη Madison LeCroy, που συμμετείχε στο ριάλιτι Southern Charm. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ...

Πηγές κοντά στο ζευγάρι είπαν στο TMZ ότι οι φήμες για το χωρισμό τους κυκλοφόρησαν, καθώς την Παρασκευή η κατάσταση ήταν πολύ άσχημη μεταξύ τους.

Επίσης, νέα διάψευση υπήρξε και on camera από τον Rodriguez, ο οποίος - μετά από ερώτηση της ρεπόρτερ, που τον συνάντησε στο δρόμο - αρνήθηκε ότι είναι μόνος του και όπως φαίνεται η σχέση του με τη Jennifer Lopez συνεχίζεται, έστω και με... «τρικυμίες».


Να σημειωθεί ότι η Jennifer Lopez έχει δύο 13χρονα παιδιά, που είναι δίδυμα, τον Maximilian και την Emme, που απέκτησε από προηγούμενο γάμο της με τον Marc Anthony, ενώ ο Alex Rodriguez έχει δύο κόρες από τον πρώτο του γάμο, τη 16χρονη Natasha Alexander και τη 12χρονη Ella Alexander.