Breaking News

Ed Sheeran: Οικογενειακή βόλτα με τη σύζυγό του και την κόρη τους (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ed Sheeran αποτελεί συχνά θέμα στα μέσα της Βρετανίας, κυρίως λόγω της... περιουσίας του που μεγαλώνει... Ο Βρετανός τραγουδιστής - τραγουδοποιός, που γιόρτασε τα 30ά γενέθλιά του τον περασμένο Φεβρουάριο, ήταν ο πλουσιότερος μουσικός του Ηνωμένου Βασιλείου κάτω των 30 ετών.

Το τελευταίο διάστημα ο Ed Sheeran βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του στην Αυστραλία, στη γραφική χερσόνησο Mornington Peninsula, στην πόλη Sorrento.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, έφτασαν στην Αυστραλία νωρίτερα τον τρέχοντα μήνα και υποβλήθηκαν σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον καλλιτέχνη να απολαμβάνει τη βόλτα του μαζί με την 28χρονη σύζυγό του Cherry Seaborn και την περίπου 7 μηνών κορούλα τους Lyra.





Ο μουσικός παρευρέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε τελετή για τον Michael Gudinski (ακολουθεί παλαιότερη κοινή τους φωτογραφία), ο οποίος πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του στις 2 Μαρτίου, σε ηλικία 68 ετών. Πρόκειται για επιχειρηματία, ο οποίος ήταν ηγετική προσωπικότητα στη μουσική βιομηχανία της Αυστραλίας. Μάλιστα - σύμφωνα με τη Daily Mail -, φέρεται να έκανε και τατουάζ, το οποίο το αφιέρωσε στον Gudinski, ενώ πραγματοποίησε και εμφάνιση, που συγκίνησε, στο Rod Laver Arena της Μελβούρνης.