Breaking News

Έγινε μαμά η Emily Ratajkowski (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Emily Ratajkowski και ο 33χρονος παραγωγός ταινιών Sebastian Bear-McClard, καθώς καλωσόρισαν στη ζωή το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2018.

Η 29χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και ιδρύτρια της γραμμής μαγιό Inamorata μοιράστηκε την Πέμπτη τα χαρμόσυνα νέα με τους followers της στο Instagram.

Στη λεζάντα αναφέρει ότι το μωρό γεννήθηκε λίγες ημέρες πριν, το πρωί της 8ης Μαρτίου και θα πάρει το όνομα  Sylvester Apollo Bear.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Οκτώβριο, όταν είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, είχε δηλώσει στο περιοδικό Vogue σχετικά με το φύλο του μωρού: «Όταν ο σύζυγός μου κι εγώ λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη τους ερώτηση μετά τα συγχαρητήρια είναι σχεδόν πάντα "Τι (φύλο) θέλετε;". Απαντάμε ότι δεν θα ξέρουμε το φύλο μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 και πως θα μας ενημερώσει τότε».

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Emily Ratajkowski στο Instagram, τη δείχνει να θηλάζει το νεογέννητο παιδί της.


Στην πρώτη φωτογραφία, που ακολουθεί, την οποία δημοσιεύει η Daily Mail, το ζευγάρι είχε καταγραφεί τον περασμένο Νοέμβριο. Τον επόμενο μήνα η Emily Ratajkowski εθεάθη να περνάει χαλαρές στιγμές σε παραλία στο Λος Άντζελες, Δείτε περισσότερα ΕΔΩ...