Breaking News

Γ. Παπαγεωργίου: «Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε το καλοκαίρι με τη Δανάη αλλά το τρενάρουμε λόγω covid» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Παπαγεωργίου φιλοξενήθηκε στο «The 2Night Show», όπου μίλησε για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του, μεταξύ των οποίων και η συμμετοχή του στη σειρά του Mega «Σχεδόν ενήλικες».

Επίσης,  ο ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής αναφέρθηκε στη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, όπως και στη συνεργασία τους στην παράσταση «Αρίστος», μια αναφορά στον Αριστείδη Παγκρατίδη, τον Δράκο του Σέιχ Σου, έναν άνθρωπο που συγκλόνισε και δίχασε την κοινή γνώμη. 

Προς το τέλος της συνέντευξης αποκάλυψε ότι με τη Δανάη Μιχαλάκη σκέφτονται να παντρευτούν το καλοκαίρι, ωστόσο κάνουν δεύτερες σκέψεις λόγω του κορονοϊού.

«Η αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν έχουμε καταλήξει να κάνουμε γάμο το καλοκαίρι. Κάτι κυκλοφόρησε αλλά δεν ισχύει πολύ γιατί επηρεάζει ο Covid σε όλο αυτό, οπότε ακόμα το τρενάρουμε. Θα γίνει σε κλειστό κύκλο ή όχι ανάλογα με τα περιοριστικά μέτρα. Αν δεν υπάρχουν μέτρα τους φίλους μας θα καλέσουμε. Για καλοκαίρι λέμε, δε νομίζω να κάνουμε το γάμο στη Χαλκιδική» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.