Breaking News

Η συγκίνηση της Έρρικας Πρεζεράκου για τη μάχη της μικρής Αναστασίας με τον καρκίνο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης, η Έρρικα Πρεζεράκου φιλοξενήθηκε στο «Tik Talk», όπου συγκλόνισε, μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ για το ατύχημά της το περασμένο Αύγουστο, όταν είχε τραυματιστεί σοβαρά στα δύο δάχτυλα του ενός χεριού της από προπέλα ταχύπλοου και κατά τις επεμβάσεις έγιναν προσπάθειες συγκόλλησής τους. Η αθλήτρια έχασε το μικρό της δαχτυλάκι, ωστόσο σώθηκε ο παραμέσος.

Επίσης, συγκινήθηκε έντονα όταν αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο η ανιψιά της Αναστασία, η οποία τον περασμένο Νοέμβριο μεταφέρθηκε για θεραπεία στις ΗΠΑ.

«Είναι τόσο δύσκολο να πεις σε έναν γονιό που έχει ένα 7χρονο κoριτσάκι ότι "Ξέρεις κάτι, το παιδί σου δεν θα υπάρχει σε έξι μήνες". Εγώ δεν έχω παιδιά, αλλά μπορώ να αισθανθώ πολύ έναν γονιό που έχει μεγαλώσει, έχει συνδεθεί, έχει δημιουργήσει ένα παιδί. Ξαφνικά του λες ότι σε έξι μήνες δεν θα υπάρχει αυτό. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο... Μαζεύτηκαν τα χρήματα, κάναμε ότι μπορούσαμε. Λες... ας έχει τα όπλα να δώσει τη μάχη της και από και πέρα να βοηθήσει ο Θεός... Είναι πάρα πολύ βάρβαρο, πολύ σκληρό αυτό το πράγμα. Η αδερφή μου έχει ένα παιδί, η Αναστασία γεννήθηκε από θαύμα. Είναι μαχήτρια... Είναι στην Αμερική, είναι δύσκολα, έχει να κάνει με κάτι πολύ επικίνδυνο... Μόνο ο Θεός ξέρει...» είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.


Η συγκλονιστική περιγραφή της για το ατύχημα και τον σοβαρό τραυματισμό στο χέρι της.


«Η εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου ήταν ένα δώρο για όλες τις γυναίκες, αλλά και τους άντρες» τόνισε, μεταξύ άλλων, για τις σeξουαλικές παρεvοχλήσεις στο χώρο του αθλητισμού.