Breaking News

Good Job Nicky: Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη «αποκαλύπτεται» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον Good Job Nicky (Νικόλα Βαρθακούρη), στην πρώτη του αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, εξήγησε ότι έκρυβε από όλους την επιθυμία του να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι μέχρι να νιώσει μουσικά ώριμος, ενώ αποκάλυψε πως θέλει να είναι η συνέχεια του πατέρα του, ακολουθώντας ωστόσο τον δικό του δρόμο.

Μεταξύ άλλων, περιέγραψε τη δύσκολη εφηβεία που πέρασε αλλά και τη σχέση του με τους γονείς και τα αδέλφια του.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Γιάννης Πάριος είχε δηλώσει για το Νικόλα και την ενασχόλησή του με τη μουσική: «Είναι έκπληξη... Εμένα και τον Χάρη δεν μας εκπλήσσει τόσο γιατί όταν ήταν 8 ετών καθόταν στο πιάνο στην Πάρο ο Χάρης κι έπαιζε μια μελωδία, ένα ξένο τραγούδι. Ήταν ο μικρός από πάνω και κοίταζε και του είπε "Σήκω πάνω να το παίξω εγώ αυτό". Κάθισε στο πιάνο, με κοίταξε ο Χάρης και μου είπε "Μπαμπά, τι θα κάνουμε μ' αυτόν εδώ;". Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό... Ξέρει ότι δεν συμφωνώ με το συγκεκριμένο στιλ της μουσικής του, αλλά δεν διαφωνώ με τη νέα γενιά».

Δείτε τη συνέντευξη.