Breaking News

House of Fame: Δάκρυα ξανά από τη Μαριάννα για την αγκαλιά Βένιας - Στέφανου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξεκίνησε στον ΣΚΑΪ το live concert του House of Fame La Academia. Νωρίτερα, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε και η κρίσιμη ψηφοφορία μεταξύ των συγκατοίκων, που ανέδειξε τον σπουδαστή που θεωρούν πως δεν έχει θέση ανάμεσά τους.

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος έγινε από τον διευθυντή της Ακαδημίας, Πάνο Μεταξόπουλο. Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους πήρε ο Γιώργος Σπετσιώτης. Στο  live concert ο Γιώργος θα έχει -4 βαθμούς από τη βαθμολογία που θα τους δώσουν οι κριτές.

Στο προηγούμενο επεισόδιο η Μαριάννα Κάρα είχε ξεσπάσει σε δάκρυα όταν είδε τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα να έχει έρθει πολύ κοντά με τη Βένια Καραγιαννίδου.

Η Μαριάννα δεν φαίνεται να πείστηκε από τις εξηγήσεις του Στέφανου... Η 22χρονη σπουδάστρια "λύγισε" στο δωμάτιο επικοινωνίας, καθώς είδε αγκαλιά τη Βένια και τον Στέφανο, τονίζοντας ότι για να συμβαίνει αυτό ο Στέφανος δε θεωρεί τη σχέση τους ιδιαίτερη, ενώ εξέφρασε και το παράπονό της για τη στάση της Βένιας.

«Ενώ έχουν φιλική σχέση, κάποιες φορές δεν είναι τόσο εύκολο ακόμα κι ένα απλό άγγιγμα να το δεις να μοιράζεται έτσι. Γιατί αυτό σημαίνει ότι αυτό που έχεις εσύ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο... Μπορεί να το κάνει επίτηδες ή να μην το καταλαβαίνει. Το δεύτερο είναι χειρότερο γιατί αυτό μου δείχνει ότι δεν σέβεται κάποια πράγματα. Το πιστεύω ότι η Βένια βλέπει τον Στέφανο σαν μικρό της αδερφό, αλλά παράλληλα... ok, δεν είστε αδέρφια. Εφόσον ξέρεις ότι είναι με ένα άλλο άτομο στο σπίτι, μήπως πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα; Μετά αισθάνομαι άσχημα γιατί αναρωτιέμαι αν εγώ έχω το πρόβλημα... Και μετά τα βάζω με εμένα...», είπε δακρυσμένη η Μαριάννα.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.