Breaking News

House of Fame: Τα δάκρυα της Μαριάννας για το φιλί της Βένιας στον Στέφανο και η εpωτική εξομολόγηση στην Κόνη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο του House of Fame είχε συζητηθεί ανοιχτά η σχέση της Κόνης Μπιζιντή και του Γιώργου Σπετσιώτη, οι οποίοι θα τραγουδήσουν ντουέτο στο επόμενο live. Η Κόνη ξεκαθάρισε ότι δεν συμβαίνει τίποτα εpωτικό μεταξύ τους, ωστόσο ο Γιώργος φάνηκε να θέλει κάτι περισσότερο.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Γιώργος εξομολογήθηκε τα συναισθήματά του στην Κόνη, η οποία τον άκουσε με ψυχραιμία. Μάλιστα, έδειξε να μην ενοχλείται, ενώ του είπε ότι κι εκείνη έχει αισθήματα για τον ίδιο, αλλά... είναι μόνο φιλικά.

Στο μεταξύ η Μαριάννα Κάρα είδε στο δωμάτιο τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα να έχει έρθει πολύ κοντά με τη Βένια Καραγιαννίδου και ξέσπασε σε δάκρυα.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε όταν είδε τη Βένια να φιλάει τον Στέφανο στο μάγουλο. Η Μαριάννα αποχώρησε ενοχλημένη από την πρόβα, θεωρώντας ότι η Βένια έχει σκοπιμότητα σε ό,τι κάνει. Κατόπιν ο Στέφανος τη βρήκε δακρυσμένη και υποστήριξε ότι τη Βένια τη βλέπει σαν τη μεγάλη του αδερφή.

Πάντως ο Στέφανος ξεκαθάρισε στο δωμάτιο επικοινωνίας ότι θα συνεχίσει να έχει σχέσεις με τη Βένια, προσθέτοντας ότι δεν έχει δώσει κανένα «απαγορευτικό» στη Μαριάννα να κάνει παρέα με άλλα άτομα στο σπίτι.

Δείτε τα βίντεο.