Breaking News

Η Φάρμα - Επεισόδιο 4: Αποχώρησε η Μαρία Θωμά (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το τέταρτο επεισόδιο της «Φάρμας», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το βράδυ του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της ηθοποιού Μαρίας Θωμά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο η νέα αρχηγός της εβδομάδας Μαρία Μιχαλοπούλου είχε επιλέξει ως πρώτη μονομάχο τη Μαρία Θωμά...

Στο επεισόδιο του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η δοκιμασία ασυλίας, στην οποία δεν συμμετείχε η Ειρήνη Κολιδά, καθώς ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό στα πλευρά της, όταν συμμετείχε στο Survivor.

Να σημειωθεί ότι η αρχηγός Μαρία Μιχαλοπούλου δέχτηκε έντονες παρατηρήσεις από τον επιστάτη Βασίλη Φιλίππου γιατί άργησε να ξυπνήσει, ενώ έδειχνε να έχει και ιδιαίτερα χαλαρή διάθεση,

Στη δοκιμασία ασυλίας των γυναικών νικήτρια αναδείχθηκε η Κυριακή Κατσογρεσάκη, η οποία δεν μπορούσε να επιλεχθεί ως μονομάχος.


Στη συνέχεια η Μαρία Θωμά επέλεξε ως δεύτερη μονομάχο τη Μαρία Τοτόμη και ακολούθησε η δοκιμασία αποχώρησης, η οποία αποτελούνταν από πέντε φάσεις, καθεμία από τις οποίες χάριζε διαφορετικούς πόντους στη νικήτρια.


Οι δύο γυναίκες διεκδίκησαν την παραμονή τους, με τη Μαρία Τοτόμη να αναδεικνύεται τελικά νικήτρια.


Από τη «Φάρμα» αποχώρησε η Μαρία Θωμά, η οποία δήλωσε ότι δεν αισθάνεται χαμένη καθώς έκανε ότι μπορούσε προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι.


Δείτε ολόκληρο το 4ο επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1