Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε ο Αλέξανδρος Συνοδινός (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επεισόδιο του Σαββάτου του MasterChef 5 ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση του Αλέξανδρου Συνοδινού από την Κόκκινη ομάδα.

Χωρισμένοι στα δύο οι Κόκκινοι, με τη μία υποομάδα να αποτελείται από τη Μαρίνα Ντεμολλάι, την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, τον Αλέξανδρο Συνοδινό και τον Παύλο Χάππιλο και την άλλη από τον Ιωάννη Αυλωνίτη, τον Διονύση Σαρακίνη και τη Λία Μακροστέργιου.


Στο προηγούμενο επεισόδιο ο αρχηγός Αλέξανδρος Συνοδινός είχε υποδείξει πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση τη Λία Μακροστέργιου...

Στο επεισόδιο του Σαββάτου έγινε η ψηφοφορία στην Κόκκινη ομάδα, από την οποία προέκυψαν άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Κατά την ψηφοφορία προκλήθηκε ένταση καθώς ο Διονύσης και η Κωνσταντίνα άλλαξαν τελευταία στιγμή τις ψήφους τους. Επίσης, η υποψηφιότητα της Μαρίνας έκανε αρκετούς να χαρούν, με την παίκτρια να δέχεται και σχόλια από τον εξώστη από τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.


Το αρνητικό κλίμα εναντίον της, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι της λείπουν τα παιδιά της, έκαναν τη Μαρίνα να συγκινηθεί έντονα και να  ξεσπάσει σε κλάματα μπροστά στην κάμερα.


Η Λία Μακροστέργιου, η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και έδωσαν μαγειρική μάχη, διεκδικώντας την παραμονή τους.


Καλεσμένη για τη δοκιμασία αποχώρησης ήταν η σεφ Ερασμία Μπαλάσκα, η οποία υπήρξε και μαθήτρια του Πάνου Ιωαννίδη.


Το πιάτο αντιγραφής ήταν: κανελέ με μαρμελάδα μπέικον, πατέ από συκωτάκια πουλιών και καραμελωμένα φουντούκια.

Τη χαμηλότερη βαθμολογία σημείωσε ο Αλέξανδρος Συνοδινός, ο οποίος αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής του Star.


Μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου, στο MasterChef 5 συνεχίζουν 14 παίκτες...