Breaking News

Μπιμπίλας - Πάνια: Έλυσαν την παρεξήγηση - Όσα είπε για τις καταγγελίες ο πρόεδρος του ΣΕΗ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία εβδομάδα πριν η προγραμματισμένη φιλοξενία του Σπύρου Μπιμπίλα στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» είχε απρόσμενη εξέλιξη. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ δεν είχε βγει ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα, καθώς εκνευρίστηκε που δεν εμφανίστηκε στο χρόνο που είχε συμφωνηθεί, μιας και είχε και άλλες υποχρεώσεις, τις οποίες προσπαθούσε να συνδυάσει. Στη συνέχεια είχε κάνει και ανάρτηση στο Facebook και κατόπιν παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή, δηλώνοντας την εκτίμησή του στην Αννίτα Πάνια...

Η παρεξήγηση ανήκει στο παρελθόν καθώς το απόγευμα του Σαββάτου ο Σπύρος Μπιμπίλας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή, τονίζοντας ότι θα πηγαίνει στο «Αννίτα Κοίτα», αν και κάποιοι τον παροτρύνουν για το αντίθετο. «Σ' αγαπώ κι εσένα και το έργο σου» του είπε νωρίτερα η Αννίτα Πάνια.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για το κύμα καταγγελιών περί σeξουαλικής παρεvόχλησης και κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου.

«Συνεχίζονται και γίνονται καταγγελίες. Το Σωματείο δεν έχει κλείσει τις πόρτες του, ούτε έχει σταματήσει η διαδικασία. Θα φτάσουμε και σε μία συνέλευση, που είναι το ανώτατο όργανο των ηθοποιών, που θα αποφασίσει αν θα αποβληθούν κάποιοι άνθρωποι», είπε - μεταξύ άλλων - ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Και πρόσθεσε: «Το χαρμόσυνο νέο είναι ότι η όλη διαδικασία που έγινε από το συμβούλιο, όπου έχουμε ομόνοια μεταξύ μας όλες οι παρατάξεις, έφερε κόσμο στο Σωματείο και ξαφνικά γίνεται το πιο ισχυρό σωματείο της χώρας».

Δείτε τη συνέντευξη.