Breaking News

MasterChef: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef 5 πραγματοποιήθηκε η ομαδική δοκιμασία, ενώ ο Τζιοβάνι Σκαράτζι πήρε τον Αντώνη Μητρόπουλο από την Κόκκινη ομάδα, όπου ορίστηκε νέος αρχηγός ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής οι κριτές ανακοίνωσαν τη νικήτρια ομάδα, που ήταν η Μπλε. Ο Γιάννης Αποστολάκης πήγε τους νικητές στο Simul, στο εστιατόριο του F&B chef του MasterChef, Νίκου Θωμά, όπου choux chef είναι o Μανώλης Σαρρής που κέρδισε το MasterChef 3.

Οι Κόκκινοι παρέμειναν στο συμβούλιο, το οποίο ήταν γεμάτο εντάσεις, καθώς η ομάδα έχει χωριστεί πλέον σε δύο υποομάδες, οι οποίες έρχονται σε αντιπαράθεση με την παραμικρή αφορμή. Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν οι κριτές ρώτησαν αν τους έλειψε ο Αντώνης στην ομαδική δοκιμασία, κάποιοι είπαν ότι τους έλειψε πολύ, ωστόσο η Μαρίνα Ντεμολλάι τόνισε ότι δεν  έλειψε καθόλου. 

Ο αρχηγός Αλέξανδρος Συνοδινός κλήθηκε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και επέλεξε τη Λία Μακροστέργιου.

Η ατομική ασυλία διεκδικήθηκε σε μία μαγειρική μάχη από τη Μαρίνα Ντεμολλάι, τον Παύλο Χάππιλο και το Διονύση Σαρακίνη. Το πιάτο του Παύλου άρεσε περισσότερο στους κριτές κι έτσι κέρδισε την ασυλία.

Να σημειωθεί ότι κάποια στιγμή η Λία έβαλε τα κλάματα, ενώ σε δηλώσεις της στην κάμερα έκανε λόγο για πονηριά και κακία, αναφερόμενη στη Μαρίνα.

Δείτε τα βίντεο και τις σχετικές αναρτήσεις της παραγωγής.
 






Ο Παύλος, που κέρδισε την ασυλία, στην ψηφοφορία της ομάδας δεν θα μπορεί να ψηφιστεί, ωστόσο είναι υποχρεωμένος να δώσει δύο αρνητικές ψήφους.