Breaking News

Η Φάρμα - Επεισόδιο 6: Αποχώρησε η Μαρία Σπυροπούλου - Έφυγε οικειοθελώς η Σοφία Παυλίδου (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το 6ο επεισόδιο της «Φάρμας», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το βράδυ του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της Μαρίας Σπυροπούλου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο ο νέος αρχηγός της εβδομάδας Θανάσης Πάτρας είχε επιλέξει ως πρώτη μονομάχο τη Μαρία Σπυροπούλου.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι του ΑΝΤ1. Η δυσφορία που ένιωσε κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας για την ασυλία σε συνδυασμό με το γεγονός ότι της λείπουν τα παιδιά της, οδήγησαν την ηθοποιό στο να αποχωρήσει οικειοθελώς από τη «Φάρμα».


Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε η δοκιμασία ασυλίας, την οποία κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Κυριακή Κατσογρεσάκη.


Στη συνέχεια η Μαρία Σπυροπούλου επέλεξε ως δεύτερη μονομάχο τη Μαρία Μιχαλοπούλου. Ακολούθησε η μονομαχία αποχώρησης, η οποία αποτελούνταν από πέντε φάσεις, καθεμία από τις οποίες χάριζε διαφορετικούς πόντους στη νικήτρια.

Οι δύο γυναίκες διεκδίκησαν την παραμονή τους, με τη Μαρία Μιχαλοπούλου να αναδεικνύεται τελικά νικήτρια. Από τη «Φάρμα» αποχώρησε η Μαρία Σπυροπούλου.


Στο βίντεο, που ακολουθεί, η μονομαχία αποχώρησης.


Σύμφωνα με το βιογραφικό της, η Μαρία Σπυροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Έχει σπουδάσει Ζωική Παραγωγή στο ΤΕΙ Λαρίσης, έχει δώσει κατατακτήριες στην Κτηνιατρική και παράλληλα σπούδασε ζαχαροπλαστική, με την οποία και ασχολήθηκε για 9 χρόνια. Έχει δημιουργήσει Σωματείο Ιππικού Ομίλου στον Βόλο στο οποίο εργάζεται και ως προπονήτρια. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι παντρεμένη και ο σύζυγος της είναι το στήριγμα της σε αυτή της την προσπάθεια. Έχει πολύ καλή σχέση με τη φύση και τις αγροτικές δουλειές και διαθέτει δίπλωμα για τρακτέρ αλλά και φορτηγό.

Δείτε ολόκληρο το 6ο επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1