Breaking News

Η Φάρμα - Επεισόδιο 5: Η νέα παίκτρια, ο αρχηγός της εβδομάδας και ο πρώτος μονομάχος (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Θωμά από τη «Φάρμα», στο επεισόδιο της Παρασκευής μπήκε μία νέα παίκτρια, η Κάτια Δέδε, που είναι blogger και φωτογράφος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του  ΑΝΤ1, η Κάτια Δέδε ξεκίνησε να εργάζεται από νεαρή ηλικία και στα 18 της έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, με τη συμμετοχή της στο σήριαλ «Λούφα και Παραλλαγή». Στα 22 της, αποφάσισε να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέρασε πρώτη στο Τ.Ε.Ι  Γραφιστικής της Αθήνας.  Στη συνέχεια, μπήκε στον χώρο του modeling και μετά  τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς, έκανε τα πρώτα της μεγάλα επαγγελματικά ταξίδια σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Οι σπουδές της αλλά και η επαγγελματική της πορεία τής έδωσαν το έναυσμα ώστε να ασχοληθεί επαγγελματικά και με τη φωτογραφία. Στον ελεύθερο χρόνο της, κάνει ποδήλατο και τον τελευταίο καιρό κάνει μαθήματα surf. Αν κερδίσει το έπαθλο θέλει να ανοίξει ένα δικό της γραφείο και να βοηθήσει τους γονείς της.


Η Μαρία Θωμά, που αποχώρησε, πρότεινε για νέο αρχηγό τον Στράτο Τζώρτζογλου. Μετά από ψηφοφορία, αναδείχθηκε ο Θανάσης Πάτρας ως δεύτερος υποψήφιος για την αρχηγία.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Θανάσης Πάτρας μονομάχησαν και τελικά νέος αρχηγός αναδείχθηκε ο Θανάσης Πάτρας, που έχει και ασυλία.


Ο νέος αρχηγός επέλεξε ως υπηρέτες της εβδομάδας τη Μαρία Σπυροπούλου και τον Eρωτόκριτο. Επίσης, από τους δύο υπηρέτες έπρεπε να υποδείξει τον πρώτο μονομάχο. Ο Θανάσης Πάτρας επέλεξε ως πρώτη μονομάχο τη Μαρία Σπυροπούλου.


Στο επόμενο επεισόδιο θα διεξαχθεί αγώνας ασυλίας, ενώ η Μαρία Σπυροπούλου θα επιλέξει την αντίπαλο της και οι δύο γυναίκες θα μονομαχήσουν, διεκδικώντας την παραμονή τους.

Δείτε ολόκληρο το 5ο επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1