Breaking News

MasterChef: Οι νικητές, τα δάκρυα της Μαρίνας και η ομάδα που κέρδισε την πρώτη ασυλία (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef 5 τα πλεονεκτήματα του Παναγιώτη Τζαμαλή άλλαξαν εντελώς τις ισορροπίες και τα δεδομένα, καθώς δημιουργήθηκαν τέσσερις νέες ομάδες με τα χρώματα: μπλε, κόκκινο, κίτρινο και πράσινο.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής οι κριτές ανακοίνωσαν τη νικήτρια ομάδα, που ήταν η Πράσινη, η οποία αποτελείται από την Ανούς Χεριμιάν, το Διονύση Σαρακίνη και τη Λία Μακροστεργίου.


Η ήττα έφερε εντάσεις στη Μπλε ομάδα, με την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου να κάνει λόγο για ξεφτίλα και την αρχηγό Μαρίνα Ντεμολλάι να μιλάει στη συνέχεια στην κάμερα της παραγωγής και να ξεσπάει σε κλάματα.

«Το θεωρείς ξεφτίλα; Σε ευχαριστώ γιατί ήταν δικά μου τα πιάτα. Ευχαριστώ που με ξεφτιλίζεις», είπε νωρίτερα στην Κωνσταντίνα.


Οι παίκτες της νικήτριας Πράσινης ομάδας απόλαυσαν το έπαθλο. Μαζί τους πήγε και ο Παναγιώτης Τζαμαλής, ο οποίος όρισε τις ομάδες, αλλά ο ίδιος δεν  είχε ενσωματωθεί σε καμία. Ο Γιάννης Αποστολάκης και οι Πράσινοι συνάντησαν τους Νίκο Βοργία και Δημήτρη Έλβις Ζύμπα στο εστιατόριο Alficon.


Οι Μπλε, οι Κόκκινοι και οι Κίτρινοι παρέμειναν στο συμβούλιο, αναμένοντας να ακούσουν από τους κριτές πώς θα κυλίσει η διαδικασία.

Η ανακοίνωση των κριτών τους ξάφνιασε, καθώς οι τρεις ομάδες μπήκαν σε νέα δοκιμασία.  Μάλιστα, κάποιοι παίκτες αντέδρασαν, καθώς η ομάδα τους είχε υψηλότερη βαθμολογία και θεώρησαν άδικη την εξέλιξη, από την οποία θα προκύψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.


Τελικά, οι 3 ομάδες έδωσαν νέα μαγειρική μάχη για την ασυλία, την οποία κέρδισαν οι Κίτρινοι: ο Νίκος Σκορδάκης, ο Τζιοβάνι Σκαράτζι και η Μαργαρίτα Νικολαϊδη.


Στο επόμενο επεισόδιο οι Μπλε (Παύλος Χάπιλλος, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και Μαρίνα Ντεμολλάι) και οι Κόκκινοι (Ιωάννης Αυλωνίτης, Στέφανος Χίλας και Μαρία Λαζαρίδου) θα αγωνιστούν εκ νέου και στη συνέχεια θα προκύψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.