Breaking News

Η Φάρμα - Πρεμιέρα: Η πρώτη αποστολή, ο αρχηγός της εβδομάδας και ο πρώτος μονομάχος (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Παρασκευής έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η «Φάρμα», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, ανοίγοντας της πόρτες της στους: Μιχάλη Ιατρόπουλο, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάση Πάτρα, Σοφία Παυλίδου, Στράτο Τζώρτζογλου, Βασίλη Θεοδωρόπουλο, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνο Μακρή (Ντούπη), Βασίλη Μαντζουράνη, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη και Παναγιώτη Χατζόπουλο.

Ο επιστάτης της «Φάρμας» είναι ο Βασίλης Φιλίππου, ο οποίος κατέφτασε με το τρακτέρ του, ενώ αργότερα ενημέρωσε τους παίκτες ότι η πρώτη τους αποστολή είναι να φτιάξουν ένα κοτέτσι.

Από την πρώτη σκληρή μονομαχία, αρχηγός της πρώτης εβδομάδας αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Μακρής, ο οποίος θα  κοιμάται στο σπίτι του αρχηγού.

Ο αρχηγός κλήθηκε να επιλέξει δύο υπηρέτες, οι οποίοι έχουν επιπλέον αρμοδιότητες, δεν κοιμούνται στο σπίτι, ενώ φροντίζουν και τον ίδιο. Ο αρχηγός επέλεξε τη Σοφία Παυλίδου και το Θανάση Πάτρα.

Επίσης, ο αρχηγός έπρεπε να επιλέξει και τον πρώτο μονομάχο, που θα ήταν ένας από τους υπηρέτες. Ο αρχηγός υπέδειξε πρώτο μονομάχο το Θανάση Πάτρα, ο οποίος θα διεκδικήσει την παραμονή του στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, μονομαχώντας με κάποιον άλλον άντρα παίκτη.