Breaking News

MasterChef: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Οι δύο παίκτες που έχουν ασυλία (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef 5 πραγματοποιήθηκε η 4η ομαδική δοκιμασία, που ήταν η πρώτη εξωτερική... Επίσης, η Μαρία Λαζαρίδου, που είχε κερδίσει την Κάρτα Ασυλίας, έστειλε τον Κωστή Αλεξάκη στην Κόκκινη ομάδα και πήρε τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία επέστρεψε στους Μπλε.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής οι κριτές ανακοίνωσαν τη νικήτρια ομάδα, που ήταν οι Μπλε. Οι νικητές απόλαυσαν την παρέα του Γιάννη Αποστολάκη σε ένα εστιατόριο, όπου ήταν μόνοι τους και είχαν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό

Οι Κόκκινοι παρέμειναν στο συμβούλιο, όπου ο αρχηγός Αντώνης Μητρόπουλος τόνισε ότι αν κάποιος δε συμφωνήσει να κρατήσει την ασυλία ο ίδιος, τότε θα τη δώσει σε κάποιον άλλο. Οι συμπαίκτες του δεν είχαν αντίρρηση - με εξαίρεση τη Μαρίνα Ντεμολλάι που έδειξε να έχει επιφυλάξεις, χωρίς να εξηγεί το λόγο, αλλά τελικά συμφώνησε - κι έτσι ο Αντώνης κράτησε την ασυλία.

Στη συνέχεια ο Αντώνης υπέδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κωστή Αλεξάκη.

Η δεύτερη ασυλία διεκδικήθηκε από τη Μαρίνα και το Διονύση Σαρακίνη, οι οποίοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν, έχοντας ως βασικό υλικό το σπάνιο φρούτο ντούριαν. Το πιάτο της Μαρίνας άρεσε περισσότερο στους κριτές κι έτσι κέρδισε τη δεύτερη ασυλία.

Ο Αντώνης και η Μαρίνα δεν μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους, ενώ οι ίδιοι θα δώσουν δύο αρνητικές ψήφους.

Δείτε τα βίντεο.