Breaking News

Η νέα απάντηση του Κώστα Δόξα στις καταγγελίες της πρώην συζύγου του (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις αναρτήσεις του στο Instagram, αυτή τη φορά ο Κώστας Δόξας απάντησε, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του κ. Σπύρου Δημητρίου, στις καταγγελίες της πρώην συζύγου του, Μαρίας Δεληθανάση, η οποία τον κατηγορεί για κακοποιητική συμπεριφορά όταν ήταν παντρεμένοι.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» παρουσίασε ένα απόσπασμα από όσα είπε ο δικηγόρος του στο «Πρώτο Θέμα», το οποίο αναφέρει:

«Είναι αναφαίρετο δικαίωμα της καταγγέλλουσας συζύγου του να ισχυριστεί ότι έπεσε θύμα βίας από τον κ. Δόξα, ακόμα και αν αυτό συνέβη προ ενός έτους μετά από περιστατικό προηγηθείσας εις βάρος του επίθεσης - η καταγγέλλουσα κατάφερε χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα και στη συνέχεια τον κλείδωσε στο μπάνιο της οικίας τους για πάνω από 3 ώρες. Στη συνέχεια, όταν κατάφερε ο κ. Δόξας να απελευθερωθεί, εκείνη του επιτέθηκε πάλι και ο ίδιος πράγματι την απώθησε αμυνόμενος, αλλά δεν τη χτύπησε απευθείας - τα ανωτέρω θα αποδειχθούν από στοιχεία που θα προσαχθούν στη Δικαιοσύνη και πάντως η ανακρίβεια του αφηγήματος των τραυμάτων της καταγγέλουσας συνάγεται από τα προσαγόμενα από την ίδια στοιχεία».

Σε άλλο σημείο ο δικηγόρος του αναφέρει σχετικά με το γιατί αποφάσισε τώρα η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή να δημοσιοποιήσει το συμβάν: 

«Η καθόλα καιροσκοπική στοχοποίηση συμπίπτει ομοίως χρονικά με τη συγκυρία της άρνησης του εντολέα μου να ικανοποιήσει την απαίτηση της συζύγου του για συστηματική "ενίσχυσή" της μέσω αναρτήσεων κ.λπ. εκ μέρους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου η ίδια να ασκήσει με επιτυχία το επάγγελμα της influencer».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, Σπύρος Δημητρίου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  T-Live, όπου μίλησε για την υπόθεση στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε τα βίντεο.