Breaking News

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού για την εγκυμοσύνη της συζύγου του (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, Δευτέρα, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, ο Δημήτρης Σκουλός ανακοίνωσε στο Instagram ότι ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά. Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM αποκάλυψε  ότι η σύζυγός του Τζέλα είναι έγκυος σε κoριτσάκι.

Στην τρυφερή φωτογραφία, που δημοσίευσε, η οποία δείχνει την κόρη του να φιλά τη φουσκωμένη κοιλιά της μητέρας της, έγραψε:

«Χωρίς τις γυναίκες δεν θα υπήρχε ο κόσμος. Και εμένα ο κόσμος μου είναι τα κορίτσια μου. Είναι η έμπνευση μου, η χαρά μου, το γέλιο μου, η λαχτάρα μου, η αρμονία μου....... Για αυτό είμαι τρισευτυχισμένος που θα φέρουμε στον κόσμο μια γυναίκα ακόμα».


Το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Σκουλός είπε ενθουσιασμένος - μέσω skype - στη «Φωλιά των Κου Κου»:

«Εγώ και η Τζέλα ξέραμε ότι, εάν κάναμε κι άλλο παιδί, θα θέλαμε να είναι κι αυτό κoριτσάκι. Απλά λέγαμε "ό,τι συμβεί". Όταν μάθαμε ότι είναι κoριτσάκι, εννοείται χαρήκαμε πάρα πολύ. Όχι ότι δεν θα χαιρόμασταν αν ήταν αγοράκι, αλλά θέλαμε κoρίτσι... Εγώ γενικά τις λατρεύω τις γυναίκες γιατί είναι και η δουλειά μου που έχει να κάνει σχεδόν μόνο με γυναίκες... Την άλλη εβδομάδα η Τζέλα μπαίνει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της».

Δείτε το βίντεο.