Breaking News

Η Σοφία Μαριόλα σχολίασε τη συμμετοχή του Στράτου Τζώρτζογλου στη «Φάρμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σοφία Μαριόλα φιλοξενήθηκε την Κυριακή στο «Έλα Χαμογέλα», όπου μίλησε για τη συμμετοχή του συζύγου της, Στράτου Τζώρτζογλου, στη «Φάρμα».


«Ήταν δύσκολα όταν τον είδα να κλαίει στο προχθεσινό επεισόδιο. Ένιωσα ότι πιέζεται. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι. Το ριάλιτι βγάζει πράγματα τα οποία δεν ήξερα καν για τον Στράτο. Δεν είχε "σπάσει" ποτέ, δεν είχε κλάψει. Είναι η δεύτερη φορά που τον βλέπω να κλαίει, η προηγούμενη ήταν όταν πέθανε η μαμά του. Δεν είναι τόσο ευαίσθητος και ξαφνιάστηκα», εξομολογήθηκε η όμορφη Σοφία.

Και πρόσθεσε: «Δεν μας έχουν ενημερώσει αν θα υπάρξει έπαθλο επικοινωνίας, αλλά νομίζω ότι θα συμβεί κάποια στιγμή».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είχαν συμπρωταγωνιστήσει στο «Σημάδι του έpωτα» (1998-1999). Η τηλεοπτική συνάντησή τους στη «Φάρμα» ξύπνησε μνήμες από τη σειρά.

Με αφορμή έναν καυγά μεταξύ τους στο ριάλιτι, η Σοφία Μαριόλα τόνισε: «Με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο είναι φίλοι, αλλά είναι τελείως διαφορετικοί άνθρωποι, δυστυχώς ή ευτυχώς. Αγαπιούνται, έχουν κάνει παρέα στο παρελθόν και έχουν στηρίξει ο ένας τον άλλον».

«Τον Στράτο τον είχα συμβουλέψει να βάλει όρια, γιατί είναι πολύ καλόβουλος και ανοιχτός με όλους, αγαπάει πραγματικά και κάποια στιγμή τον "πατάνε"... Για μένα είναι ήδη νικητής και μόνο που πήγε σ' αυτή την ηλικία... Δεν πήγε με στρατηγική», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο.