Breaking News

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για το πρόβλημα υγείας της - «Δεν έχω επικοινωνήσει με τον σύζυγό μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες η Μαρίνα Πατούλη είχε μιλήσει για την κρίση που περνάει ο γάμος της με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη... Στη συνέχεια είχε γίνει γνωστό ότι οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Το πρωί της Κυριακής μίλησε στο «Έλα Χαμογέλα», ενημερώνοντας ότι επέστρεψε στο σπίτι της, ενώ τόνισε ότι δεν επικοινώνησε με τον Γιώργο Πατούλη, διαψεύδοντας ουσιαστικά τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος είπε χθες στο «Καλύτερα δε γίνεται» ότι ο σύζυγός της ήταν στο πλευρό της.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη είπε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Open και στη Σίσσυ Χρηστίδου: 

«Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω γιατί υπάρχει ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο εκδηλώθηκε πέρσι το καλοκαίρι και αφορά καρδιακή ανεπάρκεια. Είμαι σε αυστηρή επιτήρηση από τον θεράποντα ιατρό μου. Έκανα εισαγωγή χθες, έπρεπε να παραμείνω στο νοσοκομείο, αλλά λόγω του ό,τι το παιδί ήταν μόνο του στο σπίτι αποφάσισα να επιστρέψω με ατομική ευθύνη. Παίρνω τη φαρμακευτική μου αγωγή, έχω κάποια άσχημα συμπτώματα, ωστόσο πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσω...»

Όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε αν έχει επικοινωνήσει με τον κ. Πατούλη, φανερά αμήχανη απάντησε:

«Όχι... Περνώ τον "Γολγοθά" της προσωπικής μου υγείας και του οικογενειακού μου θέματος. Δεν έχω ασχοληθεί να παρακολουθήσω τι είπε ο κύριος Ρώμας. Με τον κύριο Ρώμα δεν έχω συνομιλήσει, δεν είναι ούτε προσωπικός μου φίλος ούτε έχω κάποια σχέση μαζί του και δεν έχω καμία ενημέρωση. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου είναι οι άνθρωποι που πραγματικά με αγαπούν αληθινά, το έχουν αποδείξει και στέκονται αυτές τις δύσκολες ώρες με φυσική παρουσία κοντά μου...».

Δείτε το βίντεο.