Breaking News

Miley Cyrus: Από το χωρισμό στην «εκτόξευση» του «Plastic Hearts» και στο «Angels Like You» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Miley Cyrus είχε χωρίσει με τον Liam Hemsworth το 2019, προκαλώντας την απογοήτευση των θαυμαστών τους. Ωστόσο, ο χωρισμός φαίνεται να έκανε καλό στην καριέρα της, καθώς από τότε δείχνει να έχει επικεντρωθεί περισσότερο στη μουσική.

Πριν λίγο καιρό, στις 8 Μαρτίου, είχε κυκλοφορήσει το music video για το τραγούδι «Angels Like You», το οποίο έχει ξεπεράσει πλέον τα 9 εκατομμύρια views.

Το music video γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl. Η συναυλία είχε πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου του 2021 όταν η 28χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε εμφανιστεί στο πρώτο συμβατό live show στην Αμερική με τους κανονισμούς του κορονοϊού. Το κοινό αποτελούνταν από εμβολιασμένους υγειονομικούς υπαλλήλους.

To τραγούδι «Angels Like You» προέρχεται από το πετυχημένο «Plastic Hearts», που αποτελεί το 7ο studio album της Miley Cyrus, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το περασμένο έτος και συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου 2020, από την RCA Records, που ανήκει στη Sony Music Entertainment.


Το «Plastic Hearts» απέσπασε θετικά σχόλια από μουσικούς κριτικούς. Έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του Top Rock Albums chart του Billboard και στο Νο2 του Billboard 200, σύμφωνα με τη wikipedia.

Να σημειωθεί ότι το άλμπουμ περιλαμβάνει και το πολυσυζητημένο τραγούδι «Prisoner», όπου συνεργάζεται με την αλβανικής καταγωγής Dua Lipa - τραγουδίστρια, στιχουργός και πρώην μοντέλο -, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση με διακρίσεις σε διάφορες χώρες.

Το  music video για το «Prisoner» έχει πλέον περισσότερα από 63 εκατομμύρια views. Μάλιστα, τη σκηνοθεσία υπέγραψε η ίδια η Miley Cyrus, μαζί με την Alana O’Herlihy.


Τα τραγούδια του «Plastic Hearts»

Standard edition

1. WTF Do I Know
2. Plastic Hearts"
3. Angels like You
4. Prisoner
5. Gimme What I Want
6. Night Crawling
7. Midnight Sky
8. High
9. Hate Me
10. Bad Karma
11. Never Be Me
12. Golden G String

Digital edition

13. Edge of Midnight (Midnight Sky Remix)
14. Heart of Glass (live from the iHeart Festival)
15. Zombie (live from the NIVA Save Our Stage Festival)

Το ομότιτλο «Plastic Hearts».