Breaking News

Η συγκίνηση της Κάτιας Ζυγούλη: «Ατένιζα τη θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» φιλοξενήθηκε η Κάτια Ζυγούλη, η οποία συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στο πώς βίωσε με τον Σάκη Ρουβά την τραγωδία στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018.

Την ημέρα που ξέσπασε η φωτιά το ζευγάρι, μαζί με τα τρία παιδιά, ήταν στην Κέρκυρα για διακοπές. Ο μικρός γιος τους, Απόλλωνας, βρισκόταν στο εξοχικό μαζί με τον πατέρα της και τη σύζυγό του.

«Καλά στη φωτιά στο Μάτι, δεν ήμουν καν εκεί. Είχα αφήσει εκεί το παιδί μου με τους γονείς μου. Πάλι θα συγκινηθώ... Είσαι ανήμπορος, δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Καθόμουν και ατένιζα τη θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν. Δεν ήξερα τίποτα, ήταν δύσκολο. Το μάθημα που πήρα είναι η εμπιστοσύνη, δηλαδή δεν μπορούμε να τα προβλέψουνε όλα, δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε όλα. Έρχονται πράγματα που δεν τα έχεις υπολογίσει ή δεν τα έχει σκεφτεί ποτέ στη ζωή σου. Πρέπει να πορεύεσαι με εμπιστοσύνη - όπου κι αν πιστεύεις - και να ευχαριστηθείς αυτό που έχεις τώρα», είπε δακρυσμένη η Κάτια Ζυγούλη.

Και πρόσθεσε: «Έτυχε πριν λίγες ημέρες τα παιδιά να είναι στην τηλεργασία, ενώ εγώ έπρεπε να φύγω για δουλειά. Είπα να φύγω κρυφά για να μην τα αναστατώσω. Λέω "Όχι, μην το κάνεις. Δεν ξέρεις τι συμβαίνει το επόμενο λεπτό. Φίλησέ τα"...».

Δείτε το βίντεο.