Breaking News

Η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Παντελίδη - Όταν ο Παντελής μιλούσε για τον αδερφό του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης ο μικρότερος αδελφός του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο «The 2Night Show».

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, που κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο χώρο της μουσικής και έχει αρχίσει να διαγράφει τη δική του πορεία, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι και να αφήσει την κλασική κιθάρα, ενώ εξομολογήθηκε τις αναμνήσεις που έχει από τον Παντελή.

Θα κυκλοφορήσει κομμάτια του αδελφού του, που έμειναν στο συρτάρι, ή θα δοκιμάσει τις δικές του δυνάμεις στην αρχή;

«Υπάρχουν ακυκλοφόρητα κομμάτια του Παντελή, δεν υπάρχουν στο στούντιο γραμμένα. Άλλα είναι μισά, άλλα είναι γραμμένα στο κινητό, κάποιοι στοίχοι... Εννοείται ότι θα πάρω τραγούδια του. Αν μπορέσω θα τα πάρω όλα, αλλά ήθελα να δοκιμάσω στην αρχή με τα δικά μου τραγούδια».

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή στην εκπομπή που παρουσιάστηκε ένα ηχητικό απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή, στην οποία ο Παντελής Παντελίδης είχε δηλώσει για τον Κωνσταντίνο: 

«Έχω έναν μικρό αδερφό πέντε χρονών, με τον οποίο παίζουμε όλη μέρα μαζί. Έχει πολύ πλάκα. Έρχεται από τεσσάρων χρονών στα μαγαζιά και στα live και με ακούει να τραγουδάω. Μοιάζουμε, αν και είναι μικρός ακόμα. Του αρέσει η μουσική, έχει γραφτεί σε ωδείο και παίζει κιθάρα. Η φωνή του θα δείξει στην πορεία, πάντως τη μουσικότητα την έχει. Γιατί όχι κάποια στιγμή να τραγουδήσουμε μαζί...».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.