Breaking News

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Αν μας το ζητήσουν θα πάμε οικογενειακώς στον Άγιο Δομίνικο να δούμε τον Παύλο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο πλατό του «The 2Night Show», το βράδυ της Πέμπτης, τους παρουσιαστές της επιτυχημένης εκπομπής Dot, το τηλεοπτικό δίδυμο Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Οι δύο συνάδελφοι, φίλοι αλλά και κουμπάροι μίλησαν για τη γνωριμία και τη σχέση τους πίσω από τις κάμερες, την πολυετή συνεργασία τους στην τηλεόραση και τα περιοδικά, ενώ αποκάλυψαν και το παρασκήνιο της αγοράς του περιοδικού «Down Town» σε πλειστηριασμό.

Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος παραδέχτηκε πως με τα χρόνια έχει αλλάξει και πια είναι πολύ προσεκτικός στο τι λέει και τι γράφει.

Από την πλευρά της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αναφέρθηκε στον άντρα της ζωής της, Νάσο Γαλακτερό, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, τη Σοφία. Ο Γαλακτερός έχει κι έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, τον Παύλο, που συμμετέχει στο Survivor.

«Η Σοφούλα κοιμήθηκε μερικές φορές στο πάτωμα και έφαγε και καρύδα για να κάνει προσομοίωση πώς είναι το Survivor. Η Σόφη είναι 6 χρονών, κάνει προσευχή και εύχεται να γυρίσει πίσω ο αδερφός της. Εμείς της λέμε να μην εύχεται να γυρίσει γιατί ο Παύλος θέλει να μείνει εκεί... Αν μας πούνε να πάμε οικογενειακώς στον Άγιο Δομίνικο, εννοείται ότι θα το κάνουμε. Καλά, πρώτη θα πάει η Σόφη! Θέλω να δω πού πατάει το παιδί, πού κοιμάται... Τον Παύλο τον γνώρισα όταν ήταν 11 ετών», τόνισε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Δείτε τη συνέντευξη.