Breaking News

Κατερίνα Στικούδη: «Στην πρώτη καραντίνα πήρα 10 κιλά... Είχα φουσκώσει ολόκληρη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό του «The 2Night Show» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της και την επιστροφή της στο «Your Face Sounds Familiar». Επίσης, αναφέρθηκε στο σύζυγό της και στην ευτυχία που βιώνει δίπλα του.


«Επιτέλους, έγινε ένα όνειρο πραγματικότητα. Μετά την πρώτη καραντίνα ήρθαν οι γονείς μου μόνιμα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Δε θέλω να χάνω στιγμές και να περνάει η ζωή μου χωρίς να τους βλέπω. Θέλω να αφιερώνω χρόνο στην οικογένειά μου. Είναι συνταξιούχοι, μένουν στην ίδια πολυκατοικία με τον πεθερό μου. Εμείς με τον άντρα μου μένουμε λίγο πιο μακριά» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Προς το τέλος της συνέντευξης εξομολογήθηκε: «Στην πρώτη καραντίνα πήρα 10 κιλά. Δεν με πήρε χαμπάρι κανείς, γιατί στα social media ανέβαζα παλιές φωτογραφίες. Είχα φουσκώσει ολόκληρη, τα παίρνω παντού τα κιλά. Ο άντρας μου το χάρηκε αυτό το 10κιλο που πήρα. Τα κιλά τα έχασα μέσα σε ένα μήνα με γυμναστική. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, έτρωγα λουκουμάδες, πίτσες, μακαρονάδες... το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου. Έφαγα όσο δεν έχω φάει στη ζωή μου!».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.

Aposperos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
» Σχολιάστε