Breaking News

Ξανά στον εισαγγελέα ο Π. Τσαρούχας: «Όσο λιγότερο μιλάμε τόσο πιο σωστά γίνεται η δουλειά μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον εισαγγελέα, με νέες καταγγελίες, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος είπε στους δημοσιογράφους:

«Επισκέφθηκα τον εισαγγελέα - σε συνέχεια της προηγούμενης επίσκεψής μου - και του έφερα κάποιους νέους φακέλους. Μας ευχαρίστησε, τον ευχαριστήσαμε για το ενδιαφέρον κι αυτό είναι το μόνο που έχουμε να πούμε. Δεν μπορώ να πω αριθμό υποθέσεων, ούτε ποιους αφορούν.

Θα σας παρακαλέσω να ρωτάτε εμάς ό,τι ακριβώς θα θεωρούσατε ότι μπορείτε να ρωτήσετε και τον εισαγγελέα αν τον βλέπατε. Ακριβώς το ίδιο μπορούμε να πούμε.

Δεν έχουμε τη δυνατότητα να λέμε περισσότερα πράγματα. Ακολουθούμε τη διαδικασία πάρα πολύ αυστηρά και θα ήθελα να διαβεβαιώσω και εκ μέρους όλης της διοίκησης του ΣΕΗ, ότι όσο λιγότερο μιλάμε τόσο πιο σωστά προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά.

Ό,τι καινούργιο έχουμε το φέρνουμε στην Εισαγγελία. Δεσμευτήκαμε ότι αν υπάρχει και κάτι άλλο, θα το φέρουμε κι αυτό. Υπάρχουν διάφορες καταγγελίες...».