Breaking News

Τα συγχαρητήρια της Evangeline Lilly στον Jason Sudeikis για τη Χρυσή Σφαίρα (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα συγχαρητήριά της στον Jason Sudeikis, για τη βράβευσή του με Χρυσή Σφαίρα, στέλνει - μέσω Instagram - η Evangeline Lilly, η γνωστή Katherine 'Kate' Austen του Lost.

Ο 45χρονος ηθοποιός και σεναριογράφος πήρε βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου για τη σειρά «Ted Lasso», όπου πρωταγωνιστεί.


«Συγχαρητήρια Jason... Αξίζεις όλη την αναγνώριση που παίρνεις επειδή είσαι καλός άνθρωπος. Σε μια εποχή, όπου η ψυχαγωγία μας συνεχίζει να φτάνει σε ολοένα και πιο σκοτεινά μέρη κι εμείς, ως κοινωνία, είμαστε αντιμέτωποι με φόβο και θυμό, ο Ted Lasso είναι ένας φάρος και υπενθυμίζει ότι η καθαρότητα, η ακεραιότητα, η καλοσύνη, η ταπεινοφροσύνη, η χάρη και η αποδοχή εξακολουθούν να είναι ανθρώπινες αρετές. Αυτή η καλοσύνη είναι ένα βάλσαμο. Πάντα θα το θεωρώ θησαυρό που συνεργάστηκα μαζί σου» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της.

Υπενθυμίζεται ότι η Evangeline Lilly πριν 1,5 χρόνο περίπου είχε προχωρήσει σε ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της, κόβοντας κοντά τα μαλλιά της, ενώ άλλαξε και χρώμα.

Να σημειωθεί ότι οι δυο τους θα συμπρωταγωνιστήσουν στην ταινία «Till Death», για την οποία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας στις κινηματογραφικές αίθουσες.