Breaking News

Κώστας Δόξας: «Θα παλέψω για την υπόληψή μου...» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Δεληθανάση είχε απαντήσει στην ανακοίνωση του πρώην συζύγου της, Κώστα Δόξα, με τις δηλώσεις της να προβάλλονται στο «Έλα Χαμογέλα» το πρωί του Σαββάτου...

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2017, απέκτησαν μια κόρη, τη Σοφία, που γεννήθηκε τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς και χώρισαν το περασμένο έτος.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο Instagram αποσπάσματα από δύο δικαστικές αποφάσεις (Μάιος 2019 και Νοέμβριος 2020).

Η πρώτη εικόνα, που δημοσίευσε, αφορά απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης. Ο Κώστας Δόξας κύκλωσε με κόκκινο μελάνι ένα σημείο, το οποίο αναφέρει:

«Όμως οι καβγάδες και οι τσακωμοί ήταν συνεχείς ακόμη και μπροστά στο τέκνο τους, η οποία τον απειλούσε ότι θα πάρει το παιδί και θα φύγει για τη Θεσσαλονίκη, μάλιστα μία φορά τον χτύπησε με κλωτσιά και του δημιούργησε σωματική βλάβη στη βουβωνική χώρα.

Δεν πιθανολογήθηκε όμως ότι ο καθ’ ου ασκούσε σωματική βία στη σύζυγό του, όπως αβάσιμα κατέθεσε ο μάρτυράς της στο ακροατήριο του Δικαστηρίου, το οποίο ουδόλως επιβεβαίωσε η ίδια κατά την ανωμοτί εξέτασή της στο ακροατήριο.

Ο καθ’ ου, ο οποίος είχε αγανακτήσει με την ως άνω αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της συζύγου του, αλλά και λόγω του άγχους του και της πίεσης από την εργασία του, αρκετές φορές της έλεγε ότι πλέον δεν την θέλει και ότι δεν την αντέχει, επιτείνοντας έτσι την ανασφάλειά της».

Στη λεζάντα έγραψε: «Κατηγορίες - δικαστικές αποφάσεις. Δύο μέχρι τώρα από το 2019, με στοιχεία και μάρτυρες, οι περισσότεροι αυτόπτες ακόμα και στον δήθεν ξυλoδαρμό σε εγκυμοσύνη!! Και συνεχίζουμε... Αυτή είναι η αλήθεια, άσχετα από τον τρόπο και χρόνο που επελέγη να δημοσιοποιηθεί μόνο η μια πλευρά. Θα παλέψω για την υπόληψή μου... και για σένα Σοφία μου».