Breaking News

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν μπορεί να υπάρξει κάθαρση με γλυκύτητα, διέρχεσαι μέσα από τον πόνο και το σοκ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φιλοξενήθηκε στο «Σου Κου Family», όπου αποκάλυψε πως όταν έφυγε από τον Alpha, η Αντελίνα Βαρθακούρη της τηλεφώνησε και της είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να παρουσιάσει το «Πάμε Πακέτο».

Επίσης, αναφέρθηκε στο βιβλίο της «Κάν' το να συμβεί τώρα!», ενώ τόνισε: «Η πανδημία του κρονοϊού μου έδειξε ότι ο κύκλος του "Πάμε Πακέτο" ολοκληρώθηκε».

Υπενθυμίζεται ότι το «Γράμμα για σένα» είχε ρίξει πρόωρους τίτλους τέλους στο Open, λόγω των συνθηκών που έχει διαμορφώσει η πανδημία.

Όταν ρωτήθηκε για το «κύμα» καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο, απάντησε: «Θεωρώ ότι είμαστε σε μία περίοδο αποκαλύψεων, αλλά και κάθαρσης. Νομίζω ότι γίνεται με έναν επαχθή τρόπο γιατί πάντα έτσι περνάς στην κάθαρση. Δεν μπορεί να υπάρξει κάθαρση με γλυκύτητα και ηρεμία. Πάντα στην κάθαρση διέρχεσαι μέσα από τον πόνο και το σοκ. Όλοι ξέραμε ότι υπάρχει βρωμιά σ' αυτόν τον χώρο, αλλά και σε όλους τους χώρους, να μην εξαιρέσουμε την τηλεόραση. Δεν είναι τωρινή κατάσταση, συμβαίνει εδώ και  δεκαετίες, απλά τώρα ξεσκεπάστηκε. Χαίρομαι που συμβαίνει αυτή η αποκάλυψη».

Δείτε όσα είπε στην Αντελίνα Βαρθακούρη.